Hur väljer jag den bästa syster Practitioner?

Det finns tre saker att tänka på när de söker den bästa sjuksköterska Practitioner kurs: lämplig nivå, kvalificerade instruktörer, och ackreditering. Nurse Practitioner kurs finns både traditionella universiteten hängivna och online skolor. Syster läkare är utbildad nivå programmet syftar till att ge den utbildning som krävs för en sjuksköterska att bli den främsta medicinska resurs. Beroende på statliga och lokala regionen, sjuksköterskor utföra många av samma funktioner som läkare, med undantag för kirurgi. De kan diagnostisera och behandla olika åkommor, antingen i samråd med eller oberoende av läkaren.

Nivån på sjuksköterska praktiserande kursen är mycket viktigt, eftersom det finns två typer: certifiering och fortbildning. För sjuksköterskor som studerar för att bli läkare, certifiering kurser är lämpliga. Sjuksköterskor som redan har examen, men vill behålla sina kunskaper färska, bör registrera sig för fortbildning kurser.

Läs kursbeskrivningen noggrant och se till att den ger lämplig detaljnivå för dina behov. Leta efter kurser som är tillgängliga deltids-eller online. Denna flexibilitet gör det möjligt för studenterna att slutföra kurser samtidigt arbetar heltid. När du väljer en kurs från en online-skolan, se till att kursen accepteras av din skola.

Sjuksköterska praktiserande kurser bör undervisas av kvalificerade instruktörer som är experter inom sitt område. Graden av skicklighet av lärare har en enorm inverkan på djupet av material som kan omfattas, instruktören är ansvarig för att skriva under anteckningar, skapa inspelade föreläsningar och underlätta diskussioner. Traditionella skolor som erbjuder online-kurser använder vanligtvis samma instruktörer som klassrummet kurser. Läs biografier av instruktör med omsorg, att se till att du har motsvarande med instruktören och inte en lärarassistent. Ett program på denna nivå borde ha dedikerade lärare direkt tillgång till studenterna.

Vid en översyn av sjuksköterska alternativ utövare Naturligtvis är det viktigt att se till att skolan är ackrediterad. En ackrediterad skola har granskats av ett oberoende organ för att garantera miniminormer är uppfyllda. Om du väljer att använda en online-skola, kontrollera statusen på skolan självständigt, att se till att den är giltig. Om inte, är kostnaden och tiden som tillbringats på klassen spillo, eftersom du måste upprepa den klass från en ackrediterad skola ska få kredit för det.

Kolla

online programbeskrivning för information om systemet tillgänglighet, kommunikationsmetoder, grupparbeten, och verktyg för att underlätta gruppdiskussioner. Online-kurser bör ge samma möjligheter till interaktion och diskussion som skulle vara tillgängligt i ett traditionellt program. All teknik som krävs för att göra detta är lättillgänglig och bör användas för att förbättra lärandet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.