Hur väljer jag den bästa skolan matlagning?

Gourmet mat är det Ivy League i den kulinariska världen, även om vad som utgör begreppet kan vara vagt definierade. I grund och botten sagt är gourmetmat vackert, perfekt tillagade rätter featuring högklassiga råvaror som ofta är sällsynta eller ovanliga. För en kock kan välja en skola matlagning vara en knepig process, eftersom han eller hon måste sålla igenom garnishes av utmärkelser och förnäma miner för att komma till kött av ett program. Läge, kostnad, rykte, och karriärmål måste alla ses innan du väljer en skola kokkonst.

Mat har blivit en viktig del av det moderna samhället, vilket städerna kan erbjuda en mängd olika matlagning skolor för perspektiv kockar. intresserade i att besöka en skola matlagning bör leta efter program som fokuserar på högklassig presentation och som är intresserade av mat innovation. Om en kock har en önskan om att en familj stil burgare gemensam, matlagning skolan är förmodligen inte rätt plats för honom eller henne. Om däremot en kock dröm att öppna en exklusiv burgare restaurang där köttet kommer från de sällsynta spel fåglar, fiskar och exotiska djur och presenteras på ett nytt och spännande sätt, kan gourmet skolan vara det bästa stället att börja.

De flesta stora städer erbjuder flera skolor matlagning, men inte förbise möjligheten att studera i mer lantliga områden. Tunga jordbruksområden, såsom Napa och Sonoma Valleys i norra Kalifornien, kan erbjuda världsberömda gourmet utbildning som innehåller en djup förståelse för produktion och säsongsvariationer. Kockar som studerar på orter där maten är faktiskt odlas kan ha en djupare och mer klar bild av hela kulinariska processen snarare än att bara veta hur man sätter ingredienser i en skål.

Kostnaden för matlagning skolan kan vara oöverkomliga för vissa, och eftersom matlagning skolor anses ofta handel program, kan stödet dock svårt att komma med. Innan du väljer en skola matlagning, försiktigt frågar om ekonomiskt stöd program, stipendier och möjligheten att hålla utanför jobb medan närvara. Om institutet inte kan hjälpa till att hitta ett sätt att betala för utbildningen, är chansen att avsaknaden av likvida medel potential kock kommer att göra bättre någon annanstans. Vara ekonomiskt rationellt när de väljer en skola kan tillåta akademiker att handla om att främja sin karriär efter att ha lämnat, snarare än desperat försöker betala av enorma lån.

På arbetsmarknaden efter kulinariska skolan, är det verkligen sant att rykte frågor. Om de söker jobb som en konditor, ha deltagit i en skola känd för efterrätt innovationer och kända kockar bakverk kan hjälpa landa en position. De flesta kokkonst skolor är bara alltför glada att skryta om karriären framgångsrika alumner, att veta vad skolan är känd för kan ta reda på om programmet kommer att hjälpa till med personliga mål.

Även rykte kan en användbar faktor är det uppenbarligen långt ifrån den viktigaste funktionen. En kokkonst skola som kommer att göra en student till den bästa kocken är möjligt viktigare än alla de utmärkelser och lovord i världen. Försök att välja en skola baserad på atmosfären, observerats i utbildningen, och hur den kan ytterligare karriär snarare än på rykte. En bra kock kommer att visa sina färdigheter, oavsett var utbildningen skedde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.