Hur väljer jag den bästa skolan Tal patologi?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer en skola tal patologi: ackreditering, fakultet, specialiserade program och rykte eller rangordning. Denna typ av skolan är vanligen organiseras inom medicinska fakulteten vid ett universitet miljö. I ett college inställning är denna skola normalt ingår i hälso-och sjukvården programmen. Det finns två typer av program i tal patologi: professionella patolog och tal patologi tekniker.

Ett tal patolog är medlem i hälso-och sjukvården team. Han är ansvarig för mötet med kunder, genomföra standardiserade tester av tal och hjärnans funktion. Baserat på resultatet av dessa tester, konstruktioner patologen ett utbildningsprogram för att hjälpa klienten att övervinna sitt tal frågor. Detta kan inkludera talarkonst lektioner, utöva eller lyssna program.

Arbetet i ett tal patolog tekniker är slutförd under tillsyn av talet patologen. Teknikern arbetar direkt med kunder för att hjälpa dem att följa den utbildningsplan som utformas av patologen. De arbetar tillsammans som ett team, att utbyta information och förvaltningen av programmet att hjälpa kunden att nå sina mål.

När du letar efter ett tal patologi skola, kontrollera ackrediteringsstatus av skolan. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner, vilket är mycket viktigt på forskarutbildning nivå. Endast godkända skolor har möjlighet att erbjuda studenterna tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Granska kvalifikationer för den fakultet eller kursansvariga med omsorg. Det bästa tal patologi skolan kommer att publicera biografier över deras kursansvariga på sina webbplatser. Granska informationen och leta efter både akademiska meriter och arbetslivserfarenhet. I ett universitet inställning, blick för publikationslista och forskningsartiklar som har avslutats nyligen. I ett college inställningen, titta på yrkeserfarenhet och det antal olika sektorer där detta vare erfarenheterna.

Titta efter specialiserade program inom delområdena tal patologi. Detta kan inkludera medfödda defekter, inverkan utfrågning om tal, och effekterna av hjärnskador på tal. Dra nytta och lära sig så mycket som möjligt från dessa program. Många av dessa program är ett samarbete som kan främja förståelsen för kommunikationen i hjärnan.

rykte på skolan är mycket viktig när man väljer den bästa skolan tal patologi. Fråga antagningen rådgivare att tala med tidigare studenter eller arbetsgivare. Fråga dem om kvaliteten på utbildningen de fått på skolan, relevans och annan information som de är villiga att dela.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.