Hur väljer jag den bästa skolan Massage Therapy?

Det finns ett antal saker som bör beaktas när man väljer skola massage behandling, inklusive den typ av massage utbildning en skola erbjuder, hur länge i sitt program, och skolans rykte. Genom att noggrant tänka på dessa frågor i förväg, kan eleverna välja skolor som är bäst anpassade till deras behov, och de kommer att ha en mer givande upplevelse i massage terapi skolan. Liksom andra skolor som erbjuder teknisk och handeln utbildning, bör massage skolan ses som en investering som kräver noggrann forskning.

Innan du börjar leta efter skolor massage behandling, bör blivande studenter tänka på vilken typ av massage de vill göra. Erfarenhet av massage hjälper, eftersom människor personligen kan uppleva olika stilar och få en uppfattning om vad de känner för. Studeranden kan även vill tänka på terränglöpning i flera tekniker. Till exempel veta hur man gör grundläggande svenska och djup vävnad massage är till stor hjälp, men fler kunder kommer att vara tillgängligt om en elev lär sig en annan modalitet, såsom thailändsk massage, Lomi-Lomi, Watsu, eller varm sten massage. Studeranden kan även vill tänka på om de är intresserade av att lägga energi arbeta för att deras massage praktiken, eftersom detta kommer också påverka deras val av skola.

Efter att ha funderat tekniker och metoder bör eleverna också tänka om var de vill öva massage. Olika regioner har olika utbildning, från ett par hundra timmar till över ett tusen, och studenter bör se till att de kommer att ha tillräcklig utbildning för att utföra massage lagligt i det område där de vill arbeta. Studenter kanske också vill överväga om de vill arbeta för spa, kör en praxis massage av ett kontor eller en klinik, eller resa till privata hem, hotellrum och andra webbplatser för massage.

När ett Studenten har fastställt hur mycket utbildning krävs och som massagetekniker han eller hon vill lära sig, är det dags att börja leta upp massage skolor för att hitta en bra passform. En stor resurs för massage skolor är praktiserande massageterapeuter, om någon har en bra massage, han eller hon bör be om terapeuten utbildning. Professionell massage organisationer är en annan forskning, liksom handeln publikationer.

Helst ska en elev ha en lista med skolor massage behandling med filosofier och förteckningar över kursutbudet som verkar vara en bra passform som han eller hon kan sedan begränsa att hitta en bra kandidat. En övervägande att tänka på är längden och intensiteten av programmet, skulle en elev föredrar att ägna ett helt år bara för att massage utbildning till exempel, eller skulle en helg program som gör det möjligt för studerande att arbeta under veckan och få massage utbildning om helgerna vara lämpligare? Webbplatsen för programmet är också något att tänka på, en massage skola kan vara roligare om det är en trevlig och intressant plats som tillåter eleven att ha lite kul när han eller hon är ledig.

Kostnaderna kan vara en annan faktor som bör beaktas när man tittar på en massage skola. Utbildningen kan vara dyrt, och studenter får inte medel tillgängliga. Vissa skolor erbjuder ekonomiskt stöd som bidrag och lån, och andra kan erbjuda arbete och handel så att eleverna kan arbeta bort en del av sin undervisning. Arbetsförmedling är också en tjänst där människor kan vara intresserade i. Om en massage skola erbjuder tjänster arbetsförmedling, innebär det att nyutexaminerade potentiellt kan få arbete så snart de är certifierade, i stället för att söka arbete.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.