Hur väljer jag den bästa medicinska biträdande skolan?

medicinska assistenter är vårdpersonal med ansvar för olika uppgifter. De kan utföra både administrativa och kliniska uppgifter, allt från planering utnämningar att hjälpa läkaren inom undersöka rummet. Innan du väljer en medicinsk assistent i skolan, bör de framtida studenten se till att karriären skolan är godkänd av kommissionen om ackreditering av Allied Health Program (CAAHP) eller ackreditering Bureau of Health Education Skolor (ABHES).

När arbetsgivare söker medicinska assistenter, de letar efter kandidater som har examen från en skola som godkänts av ett av dessa organ. Besöka en skola som ackrediterats av den CAAHP eller ABHES ser framtiden biträdande läkare att han eller hon får en god utbildning. Detta beror på att studenter av en ackrediterad medicinsk assistent i skolan få klinisk erfarenhet under överinseende av erfarna läkare.

En medicinsk assistent Skolan erbjuder oftast program som pågår mellan ett och två år. En ettårig Programmet leder till en karriär diplom. Däremot kan en två år till studenten för att förtjäna ett associera-examen i medicinsk assistent området. Kurser på en medicinsk assistent skola kommer att innehålla klasser som förbereder eleverna för att uppfylla både administrativa och kliniska uppgifter.

medicinska assistenter måste studera anatomi och fysiologi, medicinsk rätt, och medicinsk terminologi. De kommer också att utbildas i första hjälpen och förfaranden lab. Många medicinska assistenter måste vara skickliga på att administrativa arbetsuppgifter också. Keyboarding, försäkring arkivering, transkription, och redovisning är bara några av de materiella uppgifter de måste lära sig.

Vissa arbetsgivare föredrar att deras medicinska assistenter är certifierade. Medicinska assistenter kan tjäna nationell certifiering genom att ta en examen som administreras av de attesterande styrelsen för American Association of Medical assistenter. Denna särskilda intyg kan leda till en högre lön och karriär inom det medicinska bistå området.

Studenter som är intresserade att anmäla sig till en medicinsk assistent skolan bör först avgöra om de är perfekta kandidater för denna typ av karriär. En medicinsk assistent interagerar med patienter på en daglig basis, så att han eller hon måste fungera bra med allmänheten. Assistenten måste ha talang att fastställa människor lätt och har en lugn väsen. Medicinska assistenter bör också ha förmågan att arbeta nära med andra medicinsk personal eftersom de oftast arbetar under överinseende av läkare och sjuksköterskor.

Välja den bästa medicinsk assistent i skolan innebär forska typer av skolor finns i området. Ringa Better Business Bureau för att fastställa om skolan är en ansedd organisation är ett annat viktigt sätt att välja den bästa karriär skolan. Om den studerande studerar vid ett ackrediterat program han eller hon har en större chans att få en utbildning av god kvalitet inom det medicinska bistå området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.