Hur väljer jag Top sjukgymnastik skolor?

Välja början sjukgymnastik skolor är ett viktigt steg för en student som vill bli sjukgymnast (PT). En PT hjälper patienter med handikappande tillstånd som har inträffat antingen på grund av en sjukdom eller en olycka. Terapeuten skapar en rehabilitering för patienter och hjälper dem att arbeta med samordning, rörlighet, balans, funktion, smärtlindring och allmän kondition.

Innan du går igenom den övre sjukgymnastik skolor, överväg att bidra till en sjukgymnastik anläggning att se thatyou är väl anpassade till denna typ av arbete. Även sjukgymnastik jobb äga rum i en mångfald av miljöer, såsom sjukhus, vårdcentraler, privata kliniker, rehabiliteringscenter, system skolan, hemmet organ hälsa, kontor läkare, sjukhem och vuxna daghem. Välj en miljö som låter mest lockande att testa vattnet. Till exempel, om du vet att du tycker om att arbeta med de äldre, titta på sjukhem eller vuxna daghem.

Volontärarbete är viktigt eftersom det, förutom att fastställa en mer specifik karriär fokus kommer du att etablera relationer med PTS och andra professionella som kan fungera som mentorer under din utbildning. Även många av de främsta sjukgymnastik skolor kräver ett rekommendationsbrev från en professionell i branschen som del av ansökan paketet. Efter att ha kontakter på området kommer att få dig ett steg före konkurrenterna när det gäller tid att ansöka till början sjukgymnastik skolor. Dessutom kommer fältarbetet delar av sjukgymnastik program kräver volontärarbete i sjukgymnastik inställningarna så att upprätthålla dessa kontakter och relationer kan arrangera fältarbetet mycket enklare.

Efter volontär i ett sjukgymnastik miljö, till nästa steg att välja den övre sjukgymnastik skolor är att avgöra vilken examen du vill ta emot. Eftersom detta är ett område som kräver intensiv medicinsk utbildning och undervisning, antingen en magisterexamen eller doktorsexamen krävs. Den doktorsexamen kräver mer tid men ger eleverna en mer fokuserad område av studien som kommer att följas noga i varje sjukgymnastik kurs. Masterprogram sker vanligtvis två år efter grundutbildningen studien, medan doktor-examina normalt att ta minst tre extra år.

Efter att ha beslutat om graden att fortsätta, göra lite forskning på toppen sjukgymnastik skolor som erbjuder just den examen. Beakta sådana faktorer som läge, storlek, undervisning, konkurrens och ackreditering. Om det hjälper, gör ett diagram med dessa faktorer och deras ideal delar, begränsa den övre sjukgymnastik skolor till de som passar dina behov. Besöka så många skolor som möjligt och sitta på en sjukgymnastik klass. Detta kommer att göra beslutsprocessen mycket enklare när det äntligen börjar bli dags att välja skola.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.