Hur kommer jag igång i online medicinska Transkription?

Det första du ska göra för att komma igång med online medicinska transkriptionen är att kontakta potentiella kunder som online transkription företag, läkarmottagningar och sjukhus. Hövligt begära en kort informell intervju att fråga om jobb utsikter, anställningsförfaranden och kvalifikationer företagen förväntar sökande få. Om du redan har medicinska transkription utbildning, diskutera det, om du inte kan din svarspersonen Dig om flera skolor varifrån deras nuvarande hyr studeras online medicinska transkription. Online medicinsk transcriptionists inte bara kräver ordentlig utbildning, utan måste ha utmärkt att skriva och grammatik, samt noggrannhet i förberedelserna medicinska rapporter.

Webbplatser som har prov journalanteckningar att transkribera kan hjälpa medicinsk transcriptionists få mer erfarenhet eller fräscha upp sina kunskaper. Att vara förberedd och säker kan hjälpa utbildad transcriptionists komma igång i själva online medicinska transkription arbete. Entry level medicinsk transcriptionists kan ha bättre tur att hitta arbete från online medicinska transkription företag snarare än genom att direkt kontakta läkarmottagningar och sjukhus.

Se till att bygga upp referenser som du har online medicinska projekt transkription jobb, sedan med goda referenser bör hjälpa dig att få en bra start i verksamheten. Ett bra CV är viktigt, och det måste vara absolut skrivas utan stavfel eller grammatiska fel. Om du precis har börjat och inte har medicinska erfarenhet transkriptionen jobb att lista på ditt cv, visa upp din utbildning. Det är viktigt att lägga till det du just lärt sig och eventuella särskilda projekt du har gjort. Om dina betyg var höga, nämna det, om du har ett noterat kommentar från din instruktör, lägga till den i ditt CV tillsammans med hans eller hennes kontaktuppgifter.

Om du behöver komma igång med online medicinska transkription utbildning, överväga att välja en skola som funktioner faktiska erfarenhet av att arbeta för en online transkription företag. På så sätt har du verklig erfarenhet och en kundreferens att använda på ditt CV. Många företag anställa ny transkription Nygrader från transkription skolor om de vill sitt arbete. Kom ihåg att online medicinska transkription företag söker arbetskraft med goda skrivfärdigheter, en gedigen kunskap om grammatik och en stark förståelse för hur man förbereder varje typ av medicinsk form eller sammanfattning. De bör också förvänta sig fast medicinsk etik och en fokusering på god vård och sekretess.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.