Hur kommer jag igång i Senior porträttfotografering?

Senior porträtt kan vara en mycket konkurrenskraftig verksamhet. Komma igång krävs en aggressiv marknadsföringskampanj samt stark kompetens fotografi. Många tror felaktigt att en talang bakom kameran är allt som krävs för att bli en framgång. Faktum är att utan en stark affärsmässighet, även de mest begåvade fotografen kommer att ha problem att klara.

Senior bilder är en viktig del av gymnasiet liv. När du kombinerar betydelsen av äldre porträtt med den press som de flesta tonåringar ansikte, börjar du inse att det är svårt en ny fotograf kan möta när de går på äldre porträtt. Detta bör inte avskräcka dig dock, eftersom den fungerar i båda riktningarna. När du utvecklar ett rykte som ett ledande porträtt specialist, tonåringar och deras föräldrar kommer att flockas till dig.

Det första steget till början en karriär i ledande porträtt är att ha några exempel att visa. Om du vet några barn som är pensionärer, erbjuda några gratis bilder. Även om du inte vill göra detta för många gånger är det viktigt att bygga upp din portfolio så att du har något att visa potentiella kunder. Självklart ska du träna i förväg hur många fotografier som du lämnar till din modell som en del av erbjudandet. Skriver ut kan lägga upp snabbt.

Idealet är att dina modeller göra en del av ditt arbete för dig. Om de är nöjda med bilderna, kommer de vara benägna att ta dem till skolan, lägga upp dem på webbplatser eller på annat sätt visa dem. Du kan rita ett stort antal nya kunder på detta sätt. En ny fotograf, med nya poser och olika tillbehör, kommer att vara en hit med tonåringar om de ser att fotografen vet vad de gör.

När du har din portfölj är det dags att få aggressiv med marknadsföring fas av ditt nya företag. Senior porträttfotografering är big business, och om du vill göra det ditt företag, måste du vara beredd att aggressivt gå efter kunder. Erbjud dina tjänster för att ta bilder vid hemkomst, prom och andra evenemang.

Som en del av din marknadsföring överenskommelse med skolorna erbjuder en ritning för ett gratis sammanträde för äldre porträtt. Denna marknadsplan har flera fördelar. Du kommer att snabbt bygga en e-postlista potentiella namn och adresser från anmälningsblanketter. Också, medan den fria sammanträdet att skära in dina vinster, om du är bra på det du gör bör du kunna tjäna pengar genom att sälja utskrifter.

Din första åren för inblandning i de högre porträttfotografering företag kan vara hård. Om du kan sticka ut och utveckla en aggressiv marknadsplan, finner du att ditt företag växer varje år. Även när din verksamhet växer, det är viktigt att fortsätta att marknadsföra ditt företag, som ni kommer att få en ny kundkrets varje år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.