Hur kommer jag igång i Data Warehouse Consulting?

Datalager samråd närvarande upplever en fenomenal tillväxt och förväntas fortsätta att expandera under de kommande fem till åtta år. Ett datalager är en databas med stora uppsättningar med transaktionsdata. Ett ökande antal företag undersöker olika verktyg och metoder för att få tillgång till data som lagras i deras finansiella och CRM relation system och använda denna information för att förbättra göra affärsbeslut. Datalager verktyg är ofta en idealisk lösning för denna verksamhet utmaning.

Det finns tre primära uppgifter i datalager samråd: genomförande, stöd och anpassning. Alla tre uppgifter kräver en stor mängd kunskap och insikt i både datalager-lösningar och IT-lösningar. Omfattningen av arbetet i denna typ av projekt är ganska stor och förväntningarna är mycket höga.

För att komma igång i datalager hört, måste du ha lämpliga akademiska intyg, relaterade erfarenhet och referenser. Detta fält är mycket lukrativa och ger möjligheter att göra en betydande summa pengar samtidigt som du arbetar för några av de största företagen i världen. Men kraven komma igång är ganska brant.

Oavsett om du arbetar för ett konsulttjänster företag eller starta eget data Business Warehouse hört, är det rätta utbildningen krävs. Nästan alla klienter kräver att du har en examen eller examen i datasystem, statistik, datahantering, avancerad matematik, eller ett närliggande område. Utöver dessa allmänna krav, certifiering i de olika tekniska lösningar är ett vanligt krav. Till exempel, de flesta företagen väntar sig ett data warehouse konsult med Cognos ® som fullföljde certifieringen krävs för att bli en Cognos ® Professional.

Relaterade arbetslivserfarenhet innehåller vanligen roller som ett företag som utför analysen, systemanalytiker, genomförare, eller data försäljning lager verkställande. I allmänhet vilken position som helst som låter dig arbeta med komplicerade dataprogram, manipulera stora datamängder, och skriva frågor är värdefull erfarenhet. Det finns tre eller fyra stora data warehouse mjukvarulösningar på marknaden idag. De kunskaper som krävs för att använda någon av dem är lätta att överföra till ett annat program.

Datalager hört är mycket dyrt för de flesta företag. För att få garantier om kvaliteten på produktionen, kommer de flesta företag kräver omfattande hänvisningar kontroll. Se till att alla uttalanden om tidigare projekt och din roll i dem är helt korrekt och undvika frestelsen att försköna. Det är en god vana att få en skriftlig begäran om förhandsavgörande från kunden i slutet av ett projekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.