Hur kan jag förbereda för en karriär som Diesel Mechanic?

Om du har alltid varit intresserad av hur saker fungerar och tillbringade din barndom plocka isär och sätta ihop dem igen, kan du ha en framtid som en diesel mekaniker. En diesel mekaniker är en mekaniker som arbetar på dieselmotorer, som finns i tung utrustning, inklusive jordbruks utrustning som jordbrukstraktorer, bussar och tunga lastbilar, bulldozers och lyftkranar, väghyvlar väg, och även en båt. Vissa diesel mekaniker specialiserade på dieseldrivna bilar och lastbilar. En diesel mekaniker ansvarar för fastställande av en mängd olika system, från att starta fordonets elektriska system att förfina motor inifrån och ut.

Om du fortfarande i gymnasiet, överväga att ta klasser för att hjälpa dig att utveckla mekaniska och tekniska färdigheter. Detta kan omfatta allt från algebra och geometri för fysik och klasser dator. Eftersom karriär innebär att hantera elektroniska produkter till en ganska konsekvent, en diesel mekaniker måste vara uppdaterad med grundläggande datorteknik och kunskaper i engelska. Det är inte ovanligt för en diesel mekaniker att använda en bärbar dator för att hjälpa honom eller henne identifiera motorproblem. Användningen av elektriska verktyg och svetsutrustning är också vanligt. Om du har chansen att ta en praktik på en lokal butik, eller ännu bättre, arbetar deltid runt jordbruks-och anläggningsmaskiner, göra det. Praktiska lösningar är det bästa sättet för dig att förstå vad ditt framtida arbete kommer att innebära.

När du är utanför gymnasiet, är din pedagogiska alternativ varierat. Du kan bli en diesel mekaniker som anmäler sig i en teknisk eller Community College. De flesta skolor erbjuder en möjlighet att få antingen ett intresseföretag grad eller en avancerad examen. Båda alternativen tar vanligtvis 16 till 24 månader och omfatta yrkespraktik. Efter examen har du möjlighet att ta Automotive Service Excellence (ASE) tester, som är berättigade du som en mästare diesel mekaniker eller diesel mekaniker tekniker.

Att arbeta som en diesel mekaniker kräver fysisk styrka, eftersom de delar som skall flyttas ofta stora och tunga. Om du tänker arbeta i detta yrke, bör du hålla i gott skick och kontrollera att du har några fysiska begränsningar som skulle göra det omöjligt för dig att hantera utrustningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.