Hur förbereder jag mig för maskiningenjör karriär?

Det finns flera viktiga steg för att ta för att förbereda för en maskiningenjör karriär. Maskiningenjörer måste ha en akademisk bakgrund inom teknik som kan inbegripa en associera-examen, kandidatexamen eller magisterexamen. I många fall måste maskiningenjörer också ha licens. Design kurser, matematik kurser, statistik kurser och andra tekniska klasser kan behövas för att bli en maskiningenjör, och praktisk teknisk erfarenhet på ett närliggande område kan också vara användbara.

vanligtvis minst en kandidatexamen krävs för att börja en maskiningenjör karriär i USA. Den Bureau of Labor Statistics att de flesta nybörjar jobb kräver en fyraårig teknisk examen. I vissa fall kan en examen i matematik eller naturvetenskap kvalificera sig som erfarenhet för en att börja en maskiningenjör karriär. Som av 2008 fanns det ungefär 1. 830 ackrediterade tekniska program i USA och en annan 710 ackrediterade program som ger en examen i verkstadsindustri.

Ackreditering Nämnden för teknik Technology erbjuder ackreditering för civilingenjörsutbildningarna i USA maskiningenjör karriär är ett av de bredaste kunskap inom teknik, många ackrediterade program erbjuder grader i denna specialitet. Vissa program erbjuder också en ytterligare två-till fyra-åriga utbildningsprogrammet som möjliggör att de hoppas kunna börja ett maskinteknik karriär att få en avancerad utbildning inom området. Detta kan göra en mer konkurrenskraftiga när jobben är i hög efterfrågan.

Antagning till kandidatexamen program i U. S. kräver bra betyg i matematik och naturvetenskap. De flesta kandidatprogram senaste fyra åren, men många studenter ta upp till fem år att färdigställa alla de allmänna och särskilda krav som är nödvändiga för att påbörja en maskiningenjör karriär. Många studenter fortsätter också på att få en magisterexamen. Detta är särskilt viktigt om man vill forska eller undervisa inom området.

I USA är ingenjörer som arbetar direkt med allmänheten också måste ha en licens. För att få en licens måste ingenjörer erhålla en examen från ett ackrediterat program och har fyra års relevant arbetslivserfarenhet. Ingenjörer måste också passera två examina: en Fundamentals of Engineering undersökning och ett Principer och praktik i Jönköping Exam. Många länder kräver också att tillståndshavarna att slutföra fortbildningskraven varje år för att behålla sin licens.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.