Hur får jag ett Online Degree Project Management?

Det finns tre element, som krävs för att få en online grad projektledning: hitta en lämplig skola, uppfyller antagning krav, och slutföra kursen arbete. En projektledning grad är tillgänglig från ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär. Projektledning är en specifik uppsättning färdigheter som används för att hantera stora projekt, oavsett bransch. Samma utbildning och tekniker för allt från konstruktion till projekt informationsteknik.

Online skolor ge tillgång till kursmaterial och lärare via Internet. Studenter loggar in på en webbplats där de kan kommunicera med andra studenter, lämna in uppgifter, få instruktioner och stöd. Många online-skolor ge tillträde till akademiska rådgivare och annan stödpersonal för att hjälpa eleverna med deras program.

När du letar efter ett online projektledning grad till första objektet kontrollen ackrediteringsstatus hos skolan. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner och accepteras av certifiering och branschorganisationer, såsom Project Management Institute ® (PMI ®). Detta institut är ansvarig för förvaltningen av Project Management Professional ® (PMP ®) certifiering. Ackrediterade skolor har möjlighet att erbjuda elever tillgång till stöd regeringens program för studerande.

antagningen kraven för en projektledning grad normalt bland high school med kurser i engelska, teknik, matematik, eller bokföring. Vanligtvis skolor kräver sökande få ett visst antal år av liknande arbete erfarenheter, så att de kan förstå sammanhanget i diskussionerna och begrepp. Online skolor inte hänger samman med en skola kan ha olika krav. Det är viktigt att kontrollera uppgifterna i förväg och se till att du har alla underlag redo när du ansöker.

kurser som ingår i en online projektledning grad kan innehålla kostnadsredovisning, projektets livscykel, företagsledning, personal och affärsjuridik. En projektledare beräknas vara ansvarig för ett projekt från början till slut. De måste vara både ämnesexperter och hantera ett projekt effektivt.

Den viktigaste delen för att välja de bästa online examensarbetet är att säkerställa att du har möjlighet att slutföra arbetet. Det är en vanlig missuppfattning att en online-skolan är lättare. Faktum är att framgång i ett online-skola kräver att studenterna ska vara mer disciplinerade, fokuserade, och egna initiativ. Många studenter tycker att en hastighet behandlingen kurs hjälper dem att klara den föreskrivna behandlingen och uppdrag tidigare. Snabbläsning tekniker är utformade för maximal kunskap absorption på kortast möjliga tid.

Online Examensarbetet förvaltning bör ge tillgång till instruktör föreläsningar, anteckningar naturligtvis, och grupp verktyg diskussion. De flesta skolor ingår kostnaden för lärobok i kursavgiften och skicka det direkt hem till dig. Leta efter skolor som har kundtjänst för att stödja online-kurs programvaran tillgänglig 24 timmar per dag. Många studenter arbetar också heltid, och slutföra kursen arbete under kvällar och helger.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.