Hur får jag en Miljöteknik examen?

En person med en talang för vetenskap och önskan att förbättra världen vi lever i kan vara den perfekta kandidaten för att gå till skolan för en miljö-ingenjörsexamen. En miljöingenjör använder de grundläggande principerna för olika forskningsområden, inklusive men inte begränsat till biologi, ekologi, kemi, arkitektur, datavetenskap och maskinteknik, att förbättra miljön och alla dess aspekter. En miljöteknik grad är ofta en språngbräda för de som vill arbeta inom områdena bevara, rening och minskar belastningen på naturresurser.

Det finns ett brett spektrum av miljöteknik program varierar i omfattning från specialitet intyg program till två år förknippar grader, fyra år fil kand-examen och forskarskolan miljö kurser engineering. Välja ett miljöteknik skolan beror mycket på det egna personliga behov och den tid som en person kunna förbinda sig till ett program. Någon redan arbetar inom området miljöteknik kanske vill gå intyg från Academy of Environmental Engineers, medan en annan person kan det bli nödvändigt att uppnå en högre nivå miljöteknik grad att förbättra sina utsikter till arbete.

Abachelor miljö civilingenjörsexamen krävs för de flesta arbeten intrade nivå inom området. Det är viktigt att notera dock att miljöingenjörer inte bara är begränsade till områdena miljöteknik. Miljö-ingenjörer kan finnas arbetar inom närliggande områden, exempelvis jordbruks-ingenjörer, civilingenjörer och geologiska teknik. Den flexibilitet och gränsöverskridande utbildning som ett fyraårigt utbildningsprogram ger större möjligheter till sysselsättning.

Det finns mer än 150 universitet och högskolor i USA som erbjuder studenter möjligheten att bedriva ett miljö-ingenjörsexamen. Det finns lika många över hela världen. För studenter som överväger en alternativ väg för utbildning finns det många online och program för distansutbildning. Dessa program är utformade att ge den studerande maximibeloppet för information så att studenten kan work på sin egen takt och around ett schema som redan kan vara upptagen. Blivande studenter uppmanas att noggrant undersöka de miljöteknik skola eller skolor efter eget val, även läsa recensioner och tala med nuvarande och tidigare studenter och lärare för att se om skolan är en bra match för dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.