Hur blir jag en medicinsk administrativ assistent?

Det finns fyra steg som krävs för att bli en medicinsk administrativ assistent: eftergymnasial utbildning, arbete i samband med erfarenhet, söka jobb, och att fullfölja processen anställningsintervju. En medicinsk administrativ assistent arbetar i en hälso-kontor, organisera möten, uppföljning med laboratorier, samordning med försäkringsbolag, och hjälper doktorn med korrespondens. En effektiv medicinsk administrativ assistent håller kontoret organiseras, garanterar patienterna utmärkt kundservice, och att dessa blir betalda för tjänster som tillhandahålls.

Människor som tycker om att organisera, är utmärkta kommunikatörer, och kan balansera motstridiga prioriteringar hitta denna roll givande och energigivande. Detta är inte en lämplig uppgift för någon som är blyg, föredrar att arbeta självständigt och finner sjuka irriterande. Uppmärksamhet på detaljer och social kompetens är viktiga för alla som vill bli en medicinsk administrativ assistent.

Det första kravet för att bli en medicinsk administrativ assistent är att slutföra en eftergymnasial utbildning program. Denna typ av program är tillgänglig från ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär. Utbildningsprogram är normalt åtta till 12 månader i längd för den grundläggande programmet. Ytterligare kurser i program mjukvara och teknik ofta är tillgängliga, men kan öka längden av programmet.

Relaterade arbetslivserfarenhet är vanligen erhålls genom en arbetsförmedling eller kooperativt lärande term som är en del av skolans program. All erfarenhet av att arbeta i ett kontor eller administrativ roll är till hjälp. Denna erfarenhet kan erhållas genom volontärarbete eller deltidsanställning.

När ansöker om att bli en medicinsk administrativ assistent, se till att korrekturläsa ditt CV och personliga brev, dubbelkontroll för någon grammatik eller stavfel. Läs detaljerna i platsannons med omsorg och försök att skräddarsy ditt personliga brev till de specifika behov. Det är normal praxis att slutföra en bakgrund och kriminalregister kontrollera som en del av ansökningsprocessen.

Under anställningsintervju processen ta tid att förbereda sig för intervjun. Tänk på en lista med vanliga intervjufrågor och förbered dina svar i förväg. Tänk på era svar, håll dig lugn och vara säker på att besvara den fråga som ställdes. Titta på intervjuaren när de besvarar och försöker undvika alltför prata.

avancemang möjligheter för en medial administrativ assistent är begränsade utan vidare utbildning. Efter tre eller fyra års erfarenhet, de flesta människor är beredda att vidta ytterligare utbildning för att gå vidare och öka deras lön. Deltid program finns tillgängliga från en rad olika högskolor. Prata med antagningen rådgivare om hur många krediter kan överföras till några nya program.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.