Hur blir jag en högre administrativ assistent?

Under de senaste 30 åren har många olika uppgifter som tilldelats administrativa personal ökat avsevärt, och uppmuntrade arbetslivet för att bredda föråldrade definitioner av en sekreterare eller receptionist. Dessa dagar, administrativ personal kräver en mycket mer sofistikerad kunskapen i än tidigare. Den moderna administrativa professionella-särskilt en högre administrativ assistent-förväntas vara ett kontor tusenkonstnär, som bidrar till praktiskt taget alla områden av organisationens infrastruktur, inklusive marknadsföring, bokföring, mänskliga resurser och andra avdelningar. Någon som vill bli en ledande administrativ assistent kan förvärva de färdigheter som genom en kombination av utbildning och yrkesutbildning.

Eftersom skriftlig kommunikation är en så stor del av en högre administrativ assistent roll, skrivfärdigheter är avgörande för att bli en ledande administrativ assistent. Även åldern på Internet har gett många människor med goda möjligheter att utöva sin skrivhastighet och noggrannhet, en formell skriva kurs är ett mycket snabbare och effektivt sätt att skaffa professionell skrivfärdigheter. Många gymnasieskolor och högskolor erbjuder skriva kurser att hjälpa till att bygga en fast grund för den höga volymen av att skriva krävs i ett senior admin roll. När en person ansöker om att bli en ledande administrativ assistent kommer arbetsgivaren förmodligen be den sökande vad hans eller hennes maskinskrivning hastighet. En rad av 50 till 70 ord per minut (WPM) är den genomsnittliga förväntade hastighet administrativ personal, kan dock vissa ledande administrativ assistent lägen kräver en högre hastighet.

Andra färdigheter som krävs för att bli en ledande administrativ assistent kan omfatta grundläggande kunskaper i redovisning, personal, marknadsföring, IT, eller andra avdelningar. Många allmänna kommersiella program på examen eller utbildning nivå erbjuder en omfattande översikt av de uppgifter som i dessa departement, som ofta hänförs till högre administrativa assistenter. Vissa ledande administrativ assistent jobb kan också innebära tillsyn över andra anställda, i vilket fall en ledarkurs skulle utgöra en god grund för ansvar att övervaka andra positioner.

Om man vill bli en ledande administrativ assistent och är redan anställd i en administrativ kapacitet, finns det möjlighet att flytta upp leden utan extra utbildning. Arbetsgivare är ofta mer benägna att främja intern personal, t. ex. en receptionist eller nybörjar administrativ assistent som vill bli en ledande administrativ assistent, jämfört med en extern sökande. Jämfört med utanför kandidater, intern personal-särskilt anställda på samma avdelning som den lediga platsen-har redan värdefull arbetserfarenhet av den ståndpunkt processer. Uthyrning är internt också ofta beröm som en positiv praxis som höjer moralen inom en organisation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.