Hur blir jag en administrativ kontorschef?

Medan office administration arbetstillfällen kan hittas i nästan varje bransch, de flesta av dessa typer av anställningar vanligtvis finns i hälso-och sjukvård, företagstjänster, banker, myndigheter, försäkringsbolag, och skolor. De innehåller i regel alla avdelningar och nivåer av arbetskraften. På grund av det stora antalet kontor personal och administrativa assistenter kontor, finns vanligtvis ett stort behov av administrativt kontor administratörer ska kunna planera, leda och övervaka det dagliga arbetsflödet för att uppfylla de operativa målen i organisationen. Det finns olika sätt att bli ett administrativt kontor manager, inklusive utbildning och marknadsföring inom företaget.

De flesta av administrativa befattningar kontorschefen kräver en examen på andra stadiet, om det är en associerad examen, kandidatexamen, eller högre . Det finns många olika skolor, klasser och program för kontoret administratören ståndpunkt, även traditionella fyra år universitet, högskolor och skolor handel. Kurser i redovisning, affärs matematik, ansökningar dator, kontor teknik, personal och affärsjuridik normalt måste vidtas för att få intyg eller examen för att bli en administrativ kontorschef.

En kandidat som vill bli ett administrativt kontor chef vanligtvis måste ha anknytning arbetslivserfarenhet, även efter att ha inhämtat alla utbildningskraven för jobbet. Många gånger är orsaken interna åtgärder är det vanligaste sättet att uppnå denna position. Administrativa kontoret chefer har många ansvar som normalt bland annat planering av arbetet, handledning personal, se över arbetet, slutföra anställd utvärderingar, och uthyrning och avslutande anställda. Med detta breda spektrum av arbetsuppgifter, kontor administration chefer oftast måste veta och förstå anställdas starka och svaga sidor, hur lång tid uppdrag att ta, och hur man tränar och hantera andra.

En person börjar i en nybörjar position som en receptionist, redovisning kontorist, administrativ assistent eller annan plats som hjälper i lärande företaget och personal, är normalt en sannolik kandidat för att bli en administrativ kontorschef . Tillsammans med på arbetsplatspraktik, sökande vanligtvis måste förbereda genom kompetensutveckling klasser om ämnen som relationer, coaching, time management och projektledning. Det kan också vara fördelaktigt för en kandidat att söka möjligheter handledarutbildning i den nuvarande ställningen. Företag också kan se ut för olika expertområden som innefattar samarbete, organisation, ledarskap och god kommunikation för främjandet inifrån organisationen.

En annan viktig personlighetsdrag som normalt krävs för att bli ett administrativt kontor chef är att ha bra folk färdigheter. Office administratörer fungerar vanligen som kontaktpersoner mellan alla nivåer av personal och måste lösa problem på en regelbunden basis. Vissa projekt kan omfatta omstrukturering avdelningar, genomförandet av nya företagets policy, och medla mellanmänskliga konflikter. Vanligtvis de också måste förstå arbetsavtal och rapportera eventuella problem till övre ledningsgruppen.

bli ett administrativt kontor chef kräver i regel en kandidat för att kunna arbeta med alla olika typer av personligheter och professionella nivåer. Detta omfattar vanligtvis alla från postexpeditör till vice VD. Att veta hur man skall detalj-orienterad, analytisk, kreativ och flexibel samtidigt kan vara nödvändigt för att lyckas i denna position.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.