Hur blir jag en Emergency Medical Technician?

process som krävs för att bli en akut medicinsk tekniker (EMT), även känd som en sjukvårdare, är specifikt för när en person bor eller hoppas kunna arbeta. De som vill bli en akut medicinsk tekniker måste du först välja det geografiska område där de skulle vilja arbeta, och då i enlighet därmed. Varje stat har sina egna krav för att bli certifierade, vilket är anledningen till att välja ett område i förväg och som uppfyller dessa krav är så viktigt.

Det första kravet, i nästan samtliga fall att bli en akut medicinsk tekniker är att high school, eller åtminstone få en likvärdig examen (GED). De som känner att de kan vara intresserade av karriären då fortfarande i gymnasiet kan vara till hjälp att ta så många vetenskap och kurser biologi som möjligt. Detta kommer att ge några av de grundläggande bakgrundsinformation som EMT kurserna senare kommer att bygga på.

kurser krävs för att bli en akut medicinsk tekniker erbjuds ofta genom lokala community college. De som är intresserade kan vara till hjälp att börja där. Om skolan inte ger den obligatoriska kurser, kan det vara möjligt att rikta dem till en institution som gör det. Det finns vanligen ett par terminers arbete som krävs. Detta innebär att de som tittar på är en sjukvårdare kan ofta komma igång på jobbet mycket tidigare än de som går in i många andra typer av arbeten vård.

Första terminen kommer troligen att fyllas med första instans utbildning. Efter avslutad, skall eleven en certifierad första instans. Kursen ska ge grundläggande utbildning i akutmedicin, som alla EMTs och brandmän. Detta kan också vara tillräckligt för att börja arbeta som en EMT i vissa landsbygdsområden, framför allt som volontär.

För att officiellt bli en akut medicinsk tekniker, en andra halvåret kurser krävs också. Denna termin kommer att fokusera mer på den medicinska behandlingen del av jobbet. Förutom den första hjälpen och grundläggande livräddande kunskaper som lärs ut under föregående termin, kommer det andra halvåret gå in mer i detalj och ge utbildning på den mycket specialiserad utrustning som ofta förekommer i en ambulans. De närmare detaljerna kring denna utbildning varierar dock från en region till en annan.

Som med många typer av medicinsk jobb, är det sista steget att hitta en leverantör och ansöker om några öppningar. Större städer har många sjukhus. och förmodligen fler möjligheter än landsbygden. Naturligtvis kommer det också att bli mer konkurrens också. Man bör komma ihåg att vara en EMT kräver fortbildning för att hålla certifiering aktiv. Dessa ihållande högskolepoäng kan ges genom sjukhuset, eller genom den högskola där den ursprungliga utbildningen skedde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.