Vilka olika typer av karriärer Food Science?

Mat forskarkarriär ger en mängd möjligheter att arbeta med många olika människor och har en direkt inverkan på deras liv. Det finns tre typer av karriärer livsmedelsvetenskap: produktutvecklare, forskare och lärare. Mat vetenskapen är en erkänd life science disciplin som fokuserar på alla stadier i livsmedelsproduktionen. Det är viktigt att notera att en nutritionist inte är mat vetenskapsman, utan istället fokuserar på effekterna av livsmedel i människokroppen.

För att omfattas av något av de olika karriärer livsmedelsvetenskap, måste alla kandidater har framgångsrikt slutfört en universitetsexamen i livsmedelsvetenskap. Kurserna som krävs i denna disciplin omfattar organisk kemi, växtbiologi, botanik, genetik, jordbruk och ekonomi. En position inom detta område kan hittas i företagens livsmedelsproduktion, laboratorier universitet och forskningsinstitut.

En av de mest populära karriär livsmedelsvetenskap är produktutvecklare. Han eller hon är anställd av en livsmedelsproduktion företaget att antingen skapa en ny produkt eller förbättra en befintlig. Även allmänheten är generellt emot modifierade livsmedel har förpackade livsmedel ändrats för att öka hållbarheten och förbättra smak eller färg. Ett bra exempel på mat vetenskap i praktiken är förpackat bröd. När du gör bröd hemma, ingredienserna är enkla, vanliga häftklamrar. Innefattar emellertid ingrediensförteckningen för varje förpackat bröd en förteckning över kemikalier, föreningar och tillsatser.

Dessa förändringar är nödvändiga för att en kvalitetsprodukt till kunder, ge ersättning för den tid som behövs för att förbereda och skicka dessa varor från fabriken till butiken. Förlängning av hållbarhetstiden för en produkt är nödvändigt för att ge en mängd olika livsmedel vid tillräckligt låga priser som de flesta har råd att köpa dem. Det minskar också risken för livsmedelsburna sjukdomar, mögel, bakterier eller andra angrepp som kan vara skadliga för människor.

En forskare livsmedelsvetenskap undersöker eller skapar nya sätt att öka avkastning och bekämpa sjukdomar och bakterier som kan infektera olika mat källor. Han eller hon är oftast fokuserar på den process som används för att odla livsmedel. Det är viktigt att notera att mat forskare titta på all mat, från grödor för att fiska.

Många universitet och högskolor använder mat forskare att undervisa klasser i biologi, livsmedelsvetenskap, kulinariska konsten, och jordbruk . En solid förståelse för hur produkter kommer in i livsmedelskedjan, vilka riskerna är, och hur dessa hanteras är avgörande för alla som planerar att arbeta inom livsmedelsindustrin. Ta dig tid att utforska de olika karriärmöjligheter och hitta en som är av intresse för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.