Vilka olika typer av jobb Business Analyst?

Det finns fyra typer av arbeten analysfirman tillgängliga: särskild programvara, konsulttjänster, funktionella Business Analyst, och akademiska. Ett företag analytiker har utbildning i både affärsprocessen och de alternativ programvara. Dessa färdigheter används för att granska befintliga processer, undersöka alternativ, implementera och stödja teknikbaserade lösningar.

Människor som rapporterar störst arbetstillfredsställelse som ett företag som utför analysen är detalj-orienterade, tycker om att arbeta med siffror och är lagspelare. Det finns ingen särskild utbildning för att bli ett företag som utför analysen, många har en bakgrund inom datateknik, program eller affärsprocesser. Alla Business Analyst jobb kräver en hel del interaktion med andra människor, och kommunikationsförmåga är mycket viktiga.

Business analytiker som är utbildade i en särskild programvara som ofta blivit experter på detta verktyg. Detta är mycket vanligt med de större, ERP produkter, till exempel SAP ® eller Oracle ®. Det finns ett stort antal moduler och komponenter som finns i verktygen. Verksamheten analytiker kan granska de alternativ och använda sina kunskaper om företagets affärsprocesser för att bestämma den bästa lösningen.

Informationsteknik konsultföretag har ofta jobb analysfirman tillgängliga för kvalificerade kandidater. Dessa roller kan variera från att skapa användardokumentation till affärsmodeller. De mer erfarna affärsanalytiker byta ofta till ett samråd karriär för att ge variation och en högre lön. Även om det finns flera möjligheter inom konsultföretag, mycket få affärsanalytiker bilda egna konsultföretag, eftersom de vanligtvis inte har de kontakter som krävs för att denna verksamhet framgångsrik.

Ett fungerande företag analytiker recensioner själva affärsprocessen på plats, modeller och dokumenterar hela arbetsflödet. De kan sedan ge en lista med alternativ som skulle öka effektiviteten, minska flaskhalsar och öka öppenheten. Mest funktionella analytiker har formell utbildning inom sina områden, såsom ekonomi, personal eller utrustning.

Senare i karriären, många affärsanalytiker tur att det akademiska livet. De hittar positioner som lärare eller utbildare i en lång rad av gemenskap och högskolor karriär. Antalet kurser som de är ansvariga för varierar beroende på antalet studenter och deras expertområden. Det är inte ovanligt att lärare att arbeta för flera skolor samtidigt.

Företagsekonomen jobb finns i en mängd olika industrier. Eftersom tekniken förändras på arbetsplatsen, är behovet av dessa kunskaper förväntas öka. Även om de flesta företag nu har datoriserade system, väldigt få av dem utnyttjar alla de funktioner som finns tillgängliga. Företagens roll analytiker är att identifiera de alternativ som finns och rekommendera lösningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.