Vilka olika typer av Hem Hälsa Aide Arbete?

Hem hälsa aide arbete innebär att ge medicinsk och personlig omvårdnad för patienter som är äldre, medicinskt handikappade eller psykiskt sjuka. Den tid ett hem hälsa medhjälpare behövs för att hjälpa en patient är oftast bestäms av patientens läkare, familj och försäkringsbolag. Om sjukvård behövs som en följd av en skada eller operation, får hem hälsa aide bara arbeta med patienten för en kort tid, tills den ursprungliga återhämtning är klar.

hemvård kan hyras på en runt-runt eller besöka grund. Live-in, 24 timmar per dag hälso-och sjukvården är vanligtvis dyrare alternativ. Ett besök hemma hälsa aide jobb kräver ofta bara korta besök i patientens hem varje dag eller varje vecka.

Många hälso medhjälpare arbetar med äldre eller psykiskt sjuka patienter. Dessa vårdgivare anlitas för att hjälpa patienter med medicinska frågor och daglig personlig vård. Arbetsuppgifter kan omfatta bad patienten och lätt hushållsarbete. Vissa hem hälsa aide arbete medför också att laga mat för patienten, kör honom till och från läkarbesök och ta honom shopping.

Hem hälsa aide arbete kan också innebära en tendens att patienter som är en del av ett hospice eller liknande slutet av livet, program. Ett hospice är oftast en organisation som är specialiserad på vård av döende patienter och deras familjer. Att vara ett hospice medhjälpare hem hälsa kan vara mycket mer känslomässigt krävande än någon annan form av hemtjänsten.

Hem utbildning hälsa medhjälpare i allmänhet innebär att lära sig enkla uppgifter, såsom grundläggande hushållning färdigheter och lämpliga omedelbara tekniker svar. Vissa arbetsgivare kan kräva att deras hem hälsa medhjälpare för att få hjärt-lungräddning (HLR) certifiering och fullständig lektioner i professionalism. I USA erbjuder Riksförbundet för vård i hemmet och Hospice ett certifieringsprogram för hemvård hjälpmedel och personliga assistenter.

Personliga assistenter är ofta hyrs av personer som behöver hemvård. Omfattningen av arbetet kommer att fastställas genom en överenskommelse mellan patienten eller patientens familj och de personliga hem hälsa aide. Dessa assistenter behöver inte ha någon formell utbildning och ej anslutna till ett hem hälsa medhjälpare företaget.

Per 202c hem hälsa aide positioner utgjorde omkring 767. 000 arbetstillfällen i USA. Sysselsättningen Utsikterna för hemmet hälsa aide arbete är bra. Antalet personer som arbetar inom detta hälso-och sjukvården område kan komma att stiga så mycket som 51%, till mer än en miljon arbetstillfällen fram till år 2016.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.