Vilka är kraven för att bli en polis?

Poliser är ansvariga för att upprätthålla fred och ordning. De är den första försvarslinjen i våra samhällen, skydda allmänheten från hot. Innan han blev poliser, måste de sökande uppfylla flera olika krav.

Det finns många krav för att bli polis. En av de viktigaste är utbildning. Även om vissa inom polisen kräver endast en high school examen eller motsvarande, många avdelningar behöver nu några högskoleutbildning. Straffrätt program kan variera från certifikatprogram hela vägen genom en doktorsexamen i polisens vetenskap. De flesta poliser åtminstone få en två års associera-examen. En examen i straffrättsliga hjälper potentiella poliser förbereda för en karriär.

innan de blir en polis, nyanställda oftast måste genomgå en utbildning akademi. Polisakademierna lär rekryterar rätt, olycksutredningar och medborgerliga rättigheter. De kommer också att utbildas i att patrullera, trafikkontroll, katastrofhantering, användning av skjutvapen första hjälpen, samt självförsvar. Fysisk träning är en annan del av de flesta polisakademierna.

Poliser skall vara amerikanska medborgare. De flesta institutioner kräva att de sökande vara minst tjugo år gammal. Det finns många andra krav för att bli polis. Sökande skall kunna möta intensiva fysiska förutsättningar, som visar hastighet, styrka och smidighet. Poliser måste också passera hörsel, syn och drogtest, liksom en intensiv skriftlig tentamen. Nyanställda kommer att få ett personlighetstest eller intervju av en psykolog. De kommer också att intervjuas av en högre tjänsteman. En säkerhetsprövning krävs också.

kraven för att bli en polis är tänkta att sålla bort sökande som inte får bra matcher för jobbet. En tidigare ostraffad, beroende på avgifterna kan diskvalificera vissa personer, särskilt i områden där det finns få öppningar och många sökande. Det finns inga höjd krav för poliser, så länge de kan utföra det arbete som krävs av dem. Kandidater med tidigare erfarenhet, till exempel en fångvaktare, militärpolisen, eller liknande situation, kan ha en enklare tid att få en position som en polis.

På grund av den stora bristen på poliser i många områden är vissa avdelningar på att bli mindre stränga om några av kraven för att bli en polis. Några tidigare brott kan förbises om en sökande på annat sätt kvalificerade. Mindre tidigare utbildning kan också godtas. Men för att gå upp i rang, eller för att flytta till en större byrå, får poliser måste besvara utbildning krav senare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.