Vilka är de olika typerna av kriminaltekniska Omvårdnad jobb?

kriminaltekniska sjuksköterskor är proffs som använder sina ammande färdigheter för att arbeta i nära samarbete med det straffrättsliga systemet. De fyller olika roller, såsom att ta hand om offer för sexuella övergrepp och våldtäkt, som arbetar med fängslade brottslingar, och blir inblandade i övergrepp mot barn eller inhemska fall våld. Skyldigheter för kriminaltekniska ammande jobb kan vara allt från att erbjuda rådgivning till hantering juridiska dokument, göra läkarundersökningar och hantera kriminella bevis. Ytterligare utbildning behövs efter sjuksköterskeskolan för att komma in på området. Olika program finns tillgängliga för olika koncentration som en individ kan välja. Detta är en relativt ny specialitet som fortfarande växer, men den har en lovande framtid.

De flesta kriminaltekniska sjuksköterskor finns på sjukhus, där de är mest troligt att fokusera på behandling av sexuella övergrepp offer. Eftersom det är ovanligt för ett sjukhus att ha mer än en kriminalteknisk sjuksköterska, men har ofta jour-timmar på jobb. Detta kräver att gå till arbetet och använda sina kunskaper om ett fall dyker upp på akuten under jourtid timmar. Forensic omvårdnad jobb på sjukhus kan omfatta ett antal arbetsuppgifter som tidigare var obesatta. Till exempel kan de börjar samlas kriminella bevis så fort en patient kommer in en akutmottagning eller hjälpa läkarna att de särskilda behoven hos patienter som skadades i en våldsam sätt.

En del av rättsmedicinska sjuksköterskor arbeta som egenföretagare anställda konsulter, vanligtvis efter att de har en viss erfarenhet på området. De kan arbeta från fall till fall, ett nära samarbete med några organisationer eller till och med starta en egen organisation för att hjälpa en viss grupp av människor. Ett exempel på detta är rättsliga sjuksköterska hört. Uppgifterna för denna specialitet innebär ett nära samarbete med advokater. De hjälper advokatbyråer genom att se över fakta och information om medicinska ingrepp. Deras sakkunskap används av advokater för att vinna domstolsärenden. Av de olika typerna av kriminaltekniska ammande arbetstillfällen, har hört den största potentialen för hög timlön.

En annan plats där kriminaltekniska ammande arbetstillfällen kan hittas i medicinsk examinator kontor. I denna roll kan de direkt inblandade som utreder dödsfall. De hjälper oftast i skyldigheterna för läkare som är eller coroner, men vissa sjuksköterskor har valts till coroner själva. Ett annat sätt att kriminaltekniska sjuksköterskor hitta arbeten med läkare som är genom att hantera administrativa uppgifter på sina kontor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.