Vilka är de olika typerna av Criminology program?

kriminolog är en person som ansöker om vetenskaplig forskning och metoder för studiet av brottslighet, brottslighet, brottsbekämpning och straffrättskipning. Kriminologi program minskar i regel under kategorin kriminaltekniska vetenskaper, och erbjuda en väl avrundad grund för många karriärer. Examen i kriminologi erbjuds på kandidat-, magister-och forskarutbildningen. Medan kandidat programmen vanligtvis broadbased kan de också vara direkt kopplad till en karriär fält som brottsbekämpning eller kriminalteknik. Övre nivå grader är mer fokuserade på specialiteter inom området.

De flesta studentexamen kriminologi program innehåller gemensamma delar av studie: sociologi, brottsligt beteende, straffrätt, statistisk analys, PENOLOGI, och olika aspekter av de brottsbekämpande och rättssystem. Eleverna är i allmänhet skyldiga att delta i en praktik i vissa närliggande område, och ofta engagera sig i området arbetar med olika brottsbekämpande myndigheter. Detta är ett bra program för någon som är intresserade av en karriär inom brottsbekämpning, straffrätt, politik eller kriminalteknik.

Filosofie kandidatexamen är normalt tillräckligt för att arbeta i brottsbekämpning, korrigeringar, säkerhet, ungdomsbrottslighet gäller arbete och många sociologi-relaterade yrken. Om en person önskar att ange ett av dessa områden bör han titta på kriminologi program med sin önskade karriär betoning. Högskolor erbjuder ett brett utbud av grad specialiteter. Några av dessa alternativ innefattar kriminaltekniska beteendevetenskap, korrigeringar, brottsbekämpning, ungdomsbrottslighet, inrikes säkerhet och brottsplatsundersökning. Flera Internet-kataloger finns och som kan ge snabb tillgång till de program som erbjuds på skolor runt om i världen.

Pursing en övre nivå examen i kriminologi innebär inte nödvändigtvis en kandidatexamen i detta område. Många kriminologi program kommer att acceptera studenter med en grundexamen i en mängd olika discipliner. Som med alla master-eller doktorsexamen programmet kommer varje skola har krav på en miniminivå av tidigare studieresultat eller medeltalet, och kan kräva ett visst antal poäng på ett standardiserat test.

magister-och Forskarutbildningsprogrammen kriminologi är mycket mer specialiserade, och bör väljas för att matcha fackområde den studerande vill fortsätta. Vissa program i första hand inriktas på att studera det beteende som orsakar eller förutsäger kriminellt beteende, och hur man använder denna kunskap i brottsförebyggande eller rehabilitering. Målet för dessa program är att forskning som kan påverka den allmänna politiken. Kriminologi program med denna inriktning att förbereda en student för en karriär som politisk rådgivare, community korrigeringar specialist, forskning officer, eller ett brottsoffer eller konsumenternas förespråkar.

En student som önskar ett jobb i ungdomsbrottslighet eller brott underrättelser bör Välj en övre nivå studierna är anpassade till dessa områden. Andra kriminologi program lägga större vikt vid den vetenskapliga studien och analysen av brott och bevis. Dessa skolor erbjuder stora utbildning i kriminalteknik. Detta är den typ av program en person som söker en karriär i brottslighet intelligens eller brottsplats analys bör tänka på.

Med den globala ökningen av terroristverksamhet, erbjudet arbete i brottsbekämpning och säkerhet på både lokal och nationell nivå har ökat. Många länder är också engagerad i ökad fängelsepopulationer och därmed sammanhängande kostnader. Möjligheter finns för människor som kan utveckla effektiva program för att avleda eller rehabilitera människor fastnar i systemet. Alla som är intresserade av att hjälpa form den offentliga politiken på dessa områden bör överväga att anmäla sig till en av de många kriminologi programmen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.