Vilka är de olika sjukhem Administratör Jobb?

Det finns fyra olika sjukhem administratör jobb: individuell rådgivning och intag utvärdering, hantera och organisera program, övervakning personal och hålla en budget. Ett sjukhem administratör arbetar på ett äldreboende, även känd som en långtidsvård anläggning. Dessa faciliteter är bostäder för människor som är i behov av stöd och hjälp med dagliga sysslor. Trots att de är allmänt känd som senior hem kan invånarna få också kroniska fysiska eller psykiska funktionshinder.

För att vara berättigad till administratören vårdhem jobb, måste du fylla minst en kandidatexamen från ett ackrediterat universitet. Majoriteten av sjukhem administratörer har en magisterexamen i företagsekonomi (MBA). På grund av kombinationen av hälso-och sjukvården och krav förvaltningen av denna roll är det inte ovanligt för sjuksköterskor att flytta in i denna karriär efter att ha fått erfarenhet av ett sjukhem.

En av de viktigaste administratör sjukhem jobb är att ge individuell rådgivning och intag utvärdering. Kunderna är oftast avses omsorg genom ett sjukhus, socialarbetare eller läkare. För vissa kunder är övergången till ett sjukhem en följd av en skada eller nedsatt mental klarhet. Rådgivning och stöd krävs för att minska oro för både kunden och hans eller hennes familj under denna period.

En av de primära administratören sjukhem sysselsättning är att ordna aktiviteter för de boende. Varje dag ska anläggningen erbjuda ett brett utbud av aktiviteter som antingen är fysiskt, psykiskt eller kreativt stimulerande. De boende kan ofta inte lämna anläggningen utan hjälp, och det är förvaltarens uppgift att föra energin i det bredare samhället till hemmet. Det vanligaste sättet att uppnå detta mål är att hyra rekreation terapeuter, arbetsterapeuter och samordnare aktivitet.

En viktig del av alla förvaltare sjukhem jobb är att leda personal. Detta inkluderar meddelanden arbetsbeskrivningar, granska meritförteckningar, kalla sökande, och nyanställning. All vårdpersonal måste utbildas i företagets policy, normer, rutiner och interna rapporteringskrav. Sjukhemmet Förvaltaren ansvarar också för disciplin och uppsägning av personal, det skulle bli nödvändigt.

Managing av budgeten är en tidskrävande uppgift som ingår i sjukhemmet administratörens jobb. Intäkterna är begränsad till antalet tillgängliga rum för heltid invånare. Kostnader relaterade till antalet invånare, vårdnivå som krävs och ytterligare tjänster. Det finns minimala omsorg som måste uppfyllas och vårdhem är föremål för inspektion av myndigheter att säkerställa att kostnaderna förvaltningsåtgärder inte på bekostnad av grundläggande klient tjänster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.