Vilka är de olika medicinska transkribera Karriär?

medicinsk transkription innebär överföring av material från en inspelning till ett skriftligt dokument med hjälp av en transkription maskin eller specialiserade dataprogram. Uppgiften kan kräva transkription av hela inspelat material ordagrant, eller en sammanfattning av relevant information och fakta i en rapport format. I båda fallen är noggrannhet och snabbhet värderas högt i detta yrke och mycket efterfrågade av en mängd olika typer av sjukvårdspersonal. I själva verket upplevde transcriptionists, särskilt personer som har kunskaper i allmän medicinsk terminologi, hittar oftast stabil och givande sysselsättning i en av de medicinska transkribera karriärer.

Så gott som alla medicinska transkribera yrken rådande exceptionella möjligheter, eftersom materialet är i behov av transkriptionen varierar avsevärt i karaktär och innehåll. Till exempel kan den redogöra för historien om en patients kontor samråd och diagnos som ställs av en allmänläkare som en fråga av post, eller den kan representera en detaljerad kriminalteknisk redovisning av en obduktion som gjorts av en medicinsk examinator som kan användas vid en domstol i lag. Då igen, kan den innehålla specifika uppgifter om en kirurgisk operation eller en klinisk studie som kan vara av intresse för ett försäkringsbolag eller för forskningsfinansiering källa.

Var och en av ovanstående scenarier är en annan utmaning när det gäller att kräva en viss nivå av kunskaper i korrekt medicinsk terminologi, rutiner och rapporteringsstandarder unika för den del av medicinen. Dessa färdigheter är särskilt viktiga att ha för att lyckas i de flesta medicinska transkribera karriärer eftersom alla transporter av medicin är fylld med tydlig jargong och akronymer att transkribera måste kunna tolka och expandera till skriftlig form. Detta innebär att med rätt utbildning, certifiering och erfarenhet, kan man välja att specialisera sig inom onkologi, patologi, internmedicin, kriminalteknik och så vidare.

De som startar de medicinska transkribera karriärer njuta också mångfalden på arbetsplatsen miljön. Medan många transcriptionists hitta arbete i sjukhus och kliniker, andra hitta ett arbete med myndigheter, medicinska bibliotek, universitet och forskningsanläggningar. Dessutom finns en växande trend mot avtal eller underleverantörsavtal med medicinsk utrustning och till och med enskilda läkare som gör att arbeta hemifrån som en oberoende leverantör genomförbart. Detta beror främst på tekniska framsteg, främst att underlätta kommunikation och överföring av media via Internet.

Ofta medicinsk transkribera karriär inleda möjligheter till avancemang och även andra yrken. Till exempel kan transcriptionists med betydande erfarenhet steg så småningom i redaktionella, fakta-kontroll, eller övervakande roller. Med ytterligare träning och utbildning, kan de bli medicinsk kodare eller registrerade hälsa administratörer information.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.