Vad ska jag ta med på en fastighetschef Resume?

En återuppta fastighetschef används för att ge potentiella arbetsgivare med ett organiserat sammanfattning av utbildning och sysselsättning. Det primära syftet med ett CV är att visa hur din kompetens matchar eller nära samband med de kunskaper som krävs av arbetsgivaren. En fastighet chef återuppta vanligtvis en kombination personliga brev och CV.

Det finns två huvudtyper av fastighetsförvaltare: bostäder och kommersiella. En bostadsfastighet har olika krav och situationen är mer engagerade i den dagliga driften av byggnaden än vad som är vanligt i kommersiell fastighetsförvaltning. Kommersiell fastighetsförvaltare måste se till att gemensamma tjänster tillhandahålls, såsom säkerhet av fastigheten, underhåll, städning av gemensamma utrymmen, och landskapsarkitektur. Den primära roll fastighetsförvaltaren är att arrangera leasing, samla in hyror, svara på underhåll förfrågningar och lösa nödsituationer.

På en fastighetschef återuppta den första punkten är vanligen en kronologisk lista av positioner, arbetsgivare, och en kort beskrivning av ansvar för den positionen. Om du har en lång arbetshistoria i fastighetsförvaltning, belyser denna erfarenhet genom att lista de positioner efter titel och sedan av arbetsgivare och datum för anställning. Upprepning av fastighetsförvaltaren titel kommer att lyfta din upplevelse.

Om du har erfarenhet av en rad närliggande positioner, men har aldrig varit en fastighetschef, sedan gruppera dina positioner efter funktion. Till exempel, om du har arbetat som bygger överintendent på flera olika platser, grupp dessa tillsammans. Erfarenheter inom underhåll, reparation eller ett hantverk bör samlas. Använd följebrevet att förklara exakt hur dessa positioner är den nuvarande jobbet krav.

Färdigheter att markera på en fastighetschef återuppta innehålla uppgifter läggning, förmåga att arbeta självständigt, och utmärkta relationer och problemlösning färdigheter. Konflikthantering och konfliktlösning är en viktig del av en fastighet chefens jobb. Problem kan uppstå mellan hyresgäster, underhåll personal, kunder och medlemmar samhället.

Efter din yrkeserfarenhet, skapa en del av skolprestationer. Använd den här delen av återuppta att lista dina eftergymnasiala utbildningar. Inkludera namnet på den institution och det särskilda programmet titeln. Om du inte har avslutat programmet, tydligt anges det antal år som var klara. Undvik frestelsen att överdriva. Akademiska meriter är det enklaste av alla uppgifter för att bekräfta, och fler kandidater elimineras i fråga för låg än för att ha underlåtit att slutföra en examen eller diplom.

Inkludera alla certifikat, kurser och seminarier som är relevanta att du har gjort. Fortbildning visar entusiasm och engagemang till personlig och professionell utveckling. Datorkunskaper är allt viktigare och bör lyftas fram på ett fastighetsförvaltaren CV. Lista alla online-kurser eller klasser som vidtagits för att uppnå dessa färdigheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.