Vad ska jag förvänta mig av ett naturläkemedel utbildning?

Ett naturläkemedel utbildning är inriktad på studier av naturläkemedel medicin, en helhetssyn på hälsa. Naturläkemedel medicin är en form av kompletterande och alternativ medicin som är starkt beroende av friskvård och förebyggande av sjukdomar. Snarare än att behandla sjukdomar och krämpor med droger en traditionell läkare kan förskriva, ett naturläkemedel läkare typiskt strukturer en patientbehandlingen att inkludera funktioner för sin egen kropp i kombination med fysiska åtgärder, och icke-invasiva metoder.

Det första steget i att starta ett naturläkemedel utbildning är att få en kandidatexamen. Även om många studenter kan få en före medicin grad majors i andra områden på denna nivå är också allmänt vedertagna. Så länge vetenskap förutsättningar, såsom kemi, botanik, biologi och anatomi är uppfyllda innan gå vårdlinje, kommer de flesta program som fungerar tillsammans med ytterligare utbildningsbehov. Faktum är att naturläkemedel eleverna uppmuntras att erhålla väl avrundad utbildningar före att anmäla sig till läkarutbildningen. Psykologi är en grund-väg som många nauturopathic studenter väljer att ta av just denna anledning.

Precis som en läkare, deltar ett naturläkemedel läkare typiskt ett fyraårigt medicinsk skolan. Under dessa studier, kan han eller hon utöva ämnen som kardiologi, immunologi, farmakologi, anatomi och fysiologi, gynekologi, biokemi, obstetrik, pediatrik, neurologi, eller patologi. Han eller hon kan till och med studera kirurgi, men senare mest natur läkare väljer att inte använda kirurgiska ingrepp. Allmän hälsovård, inklusive diagnos och behandling av en rad olika villkor, studeras i sin helhet.

Efter denna traditionella karriären, studenter få ett naturläkemedel utbildning typiskt studie naturläkemedel metoder som akupunktur, psykologisk rådgivning, barnmorskor, botaniska medicin, klinisk nutrition, hydroterapi, och homeopatiska läkemedel. Efter dessa studier är klar kommer naturläkemedel läkaren har en doktor naturläkemedel Medicine examen. Studenter som väljer ett naturläkemedel utbildning bör hålla i minnet att detta program är vanligtvis lika strikt som en medicinsk program, och kan ofta innehålla ännu mer kurs timmar. Även som en traditionell läkare, ett naturläkemedel läkare vanligtvis måste gå ombord tentor, och ha tillstånd för att öva på.

Studenter kanske vill specialisera sig på ytterligare områden av naturlig läkning, som kan studeras specifikt på ett naturläkemedel skolan. Några av dessa kan innefatta massage, ayurveda, andlig healing, varma stenar, reiki, aromaterapi, zonterapi och blockeringar. När människor vänder sig till hälso-och förebyggande åtgärder för att behandla sin sjukdom, och i allmänhet sträva efter en bättre livskvalitet, kommer efterfrågan på natur läkare fortsätter sannolikt att vara hög. Ett naturläkemedel utbildning kan vara ett effektivt sätt att uppfylla dessa behov på ett eget liv, liksom att ta hand om andra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.