Vad ska jag förvänta mig av en defensiv körning?

En defensiv körning kurs är utformad för att hjälpa förarna lära sig nya defensiv körning, hur man kör säkert och hur man kan minska olyckor och brott mot trafiken. Kurser kan tas online eller på en lokal körskola. Online kurser tenderar att fokusera på skriftlig instruktion och kan använda en online-körning simuleringsverktyg för att testa kunskaper. En lärarledd kurs kan innehålla körlektioner med hypotetiska situationer för att testa defensiv körning färdigheter. Defensiv körning kurser inte bara lära ut och uppdatera körförmåga, men de kan även bidra till att minska kostnaderna för försäkringspremier. Vissa domstolar kan även ogilla trafik biljetter efter en fullbordar en defensiv körning.

Online körning kurser är bekväma och kan slutföras snabbt, men de kräver också självdisciplin för att den studerande att slutföra programmet på ett framgångsrikt . Online-kurser erbjuder inte till gagn för instruktör återkoppling eller diskussioner klass, och det finns ingen tillsyn förarbeteende. De flesta online-kurser är uppbyggda för att nuvarande kurs information i samband avsnitt till körsäkerheten, exempelvis körning i dåligt väder, trafik nattetid och säkerhetsmarginaler.

När eleven har sett över nätet kursinformation, kan de läggas fram med flera frågesport i slutet av varje enhet för att testa lagring av materialet. Efter defensiv körning kursen är avslutad, kommer studenterna att ta sina slutprov. Den slutliga tentamen är normalt tas online också, men vissa stater kräver att studenten tar ett proctored tentamen vid ett centralt kontor plats.

Lärarledda defensiv körning kurser är vanligen begränsade till lokal trafikskolor. Kurserna är vanligtvis delas upp över flera veckor, bestående av veckovis klasser som träffas för två eller tre timmar åt gången. Den totala Kurstid är vanligtvis omkring sex eller sju timmar, så hela klassen bör inte ta mer än en månad.

En defensiv körning kurs undervisas av en instruktör normalt har samma innehåll som en online-kurs, men materialet vanligen diskuteras i klassen, med tid för eleverna att ställa frågor. De flesta kurser startar genom att utvärdera elevernas nuvarande kunskaper om trafikregler genom att ge en pre-kurs frågesport. Instruktören kommer då att kunna utvärdera klassnivå och granska vanliga misstag som görs på testet.

Efter den första bedömningen kommer defensiv körning Kursen fokuserar på förarplatsen säkerhet strategier för att undvika kollisioner samt säkerhetsmarginaler som acceptabelt avstånd för att inte andra fordon vid körning i trafiken. Förare kan också granska vägmärken, signaler och tips för motorväg navigering. I en lärarledd kurs skall eleverna får ofta möjlighet att utföra en undersökning av fordonet för att hjälpa dem att identifiera och felsöka problem med funktioner fordonssäkerhet, t. ex. luftkuddar, bromsar och bilbälten.

I slutet av kursen kommer instruktören sker vanligtvis eleverna på väg att undersöka andra förare och påpeka hur man kan undvika aggressivt körsätt. Instruktören kan också påpeka tips för en sammanslagning och spännande på motorvägen och diskutera säker körning när man kör i närheten av lastbilar och större fordon. I slutet av kursen ska studenterna ta ett slutprov som brukar förvaltas av instruktör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.