Vad ska jag förvänta mig av Körkort Exam?

Att veta vad man ska förvänta sig av ett körkort examen bidrar till en snabb och stressfri erfarenhet. Tentamen är uppdelad i två delar: en obligatorisk skriftlig eller dator tentamen portion, och en drivande del som krävs endast på vissa villkor. Den skriftliga delen innehåller frågor som omfattar vardagliga tecken och scenarier en förare kan möta. Den drivande delen sker i testarens fordonet med en Institutionen för motorfordon (DMV) examinator vars uppgift är att se till att en förare på rätt sätt kan hantera sitt fordon på vägen.

körkort delen av tentamen är vanligtvis endast för personer som aldrig fått en licens i någon stat, eller inneha en licens från ett annat land. Förarprov kan också krävas för personer med syn-problem, ett tidsbegränsat eller provanställning licens, ett fysiskt tillstånd (utom kontaktlinser), eller andra villkor gäller. Reglerna varierar något från land till land.

Efter några grundläggande drivande tips medan du tränar för att framföra del av ett körkort examen hjälper garantera framgång på dagen för provet. Påskynda och styra smidigt utan att stanna eller starta fordonet för fort. Iakttag alltid hastighetsgränserna och minskar vid körning i trafik, dåligt väder, eller väg byggarbetsplatser. Aldrig "baklucka" en annan förare, lämna ett säkert avstånd mellan bilarna för att möjliggöra för nödbromsning. Använd blinkers vid alla svängar och filbyten och vara en uppmärksam, alert, och defensiva förare.

Den skriftliga eller datorbaserade del av ett körkort tentamen består vanligen av frågor som fokuserar på körningen lagar, och vägmärken. Lag frågor omfattar normalt ämnen som hastighetsbegränsning, parkering, barnstol och olyckor väg. Förfarande frågor kan omfatta trafiksäkerheten och risker, och vad en förare bör göra i vissa situationer. Vägskylt frågor innefattar vanligen en illustration av en vägskylt, följt av en fråga om hur man ska tolka tecknet.

Exempel på ett körkort tentamen är ofta tillgängliga på DMV. Detta är idealiskt material att studera innan examen eftersom de innehåller frågor mycket som de hittade på det verkliga provet. Varje stat har också en förarens handbok som ger praktiskt taget all information man behöver veta för hans eller hennes körkort examen. Förarens handbok finns på de flesta DMV stationer kostnadsfri och finns även tillgänglig på Internet. Det är en stor resurs att ha samband med förberedelser för en standard körkort examen och förarens test.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.