Vad kan jag förvänta från kurser barnpsykologi?

Vad folk kan förvänta sig av kurser barnpsykologi beror mycket på graden av studier och olika typer av vidtagits klasser. I utbildning för att bli en barnomsorg arbetstagare, kan folk ta ett inledande klass som ger en översikt över ämnet. De som vill gå vidare till mer djupgående studier kommer att undersöka barnpsykologi med mycket större fokus, och ta ett antal kurser barnpsykologi som skulle kunna täcka en specifik aspekt av barns utveckling.

klasser som i början av spektrumet är vanligtvis introduktion till ämnet barnpsykologi och de tenderar att hjälpa elever att få en generell förståelse för barns utveckling, från födelsen till puberteten eller senare. Alternativt är vissa barnpsykologi kurser kallade tidiga barns utveckling och fokus på hur barn växer och förändras från barndom till i åldrarna fem till nio. Människor kan förvänta dessa klasser har teorier om varför och hur barnen växer och uppnå språkkunskaper, tänkande, moralisk mening, och ökande kognitiva förmågor. För att hjälpa denna undervisning, elever brukar ha åtminstone en lärobok, få föreläsningar i klasserna, och kommer troligtvis att ha flera tester av material de lär.

I övre gränsvärdena för studien, barnpsykologi kurser bli mindre om översikt av hela ämnet och är mer inriktade på enskilda aspekter av barns utveckling. Till exempel kan eleverna tillbringar en termin studerar i olika klasser i ämnen som hur barn utvecklar språk, till utvecklingsläget för den unga och /eller funktionshinder, lärande eller på annat sätt som kan arrestera utveckling. Återigen, många av dessa klasser använda texter och föreläsningar som viktigaste medel för undervisning och elever kan ta tester, delta i klassen, och /eller skriva forskningsrapporter som en del av deras klass.

lägre division barnpsykologi kurser vanligtvis lägger inte mycket tid att analysera frågan om olika teorier om hur barn utvecklas. Teori kan tas upp i överklassen division grundutbildningen. Alternativt kunde det ett område som omfattas av master-eller doktorandprogram arbete.

Det finns inte en enda teori som styr all kunskap om barns utveckling och psykologi, och i examen arbete, det förväntade studenter kommer i allt högre utvärdera olika operativsystem teorier och lära sig att jämföra dem. Med detta sagt, många skolor fortfarande lutar starkt på utveckling teorier stöddes av Jean Piaget. När människor blir mer sofistikerade i sina kunskaper kan de vill utvärdera forskarskolorna bygger på att ansluta sig till en eller flera teoretiker.

På övre sektion eller avancerad nivå, eleverna får även kurser barnpsykologi att betona eller kräver en viss forskning. Dessa kan som en del av avhandlingar eller helt enkelt ett krav på examen. Vilka ämnen en elev måste verkligen beror på individuella skola eller uthyrning krav om saker som daghem eller förskola. Studenter har oftast ett visst spelrum för att plocka klasser som är av störst intresse, särskilt som de framsteg deras utbildning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.