Vad finns olika typer av biträdande utbildningsprogram?

Associate grad program är tvååriga utbildningsprogram som attraherar många olika typer av elever. Program finns tillgängliga som uppfyller allmän utbildning krav som senare kan överföras till ett fyraårigt universitet och tillämpas på en kandidatexamen. Plus, det finns många koncentrerade tekniska program som leder direkt till jobb för dem som inte bryr sig att ta onödiga allmän utbildning klasser samt växlare karriär som redan har utbildning men vill få den ytterligare kunskap som krävs för att komma in på nya områden. Associate examen program finns tillgängliga på community college, tekniska skolor utbildning, yrkesskolor, online skolor och ibland fyra års universitet.

För de som planerar att på sikt fylla en kandidatexamen eller annan typ av avancerad grad, som kallas program "överföring" programmen är lämplig rutt. Dessa är normalt förknippar med konst, eller koppla av vetenskap grader. Vissa är inriktade på ett område som engelska eller matematik, men alla omfattar allmän utbildning krav kommer sannolikt att krävas för en kandidatexamen.

Om övergång till en fyraårig universitetsutbildning är avsikten är det viktigt att matcha de klasser till kraven i överföringen skolan. Vissa statliga skolor kommer att få överföra avtal med community college detta tillstånd studenter flytta från vissa intresseföretag grad program kommer att anses ha genomgått allmän utbildning krav. Detta är något som måste bekräftas med överföringen skolans Antagningsenheten, dock.

Associate utbildningsprogram är inte bara ett ekonomiskt alternativ för första och andra studenter året college, men många community college är nu tillåter junior och senior gymnasieelever att ta kurser innan examen från high school. Med tanke på den undervisning skillnad på ett community college och en privat högskola, kan detta spara många familjer en ansenlig mängd undervisning pengar. Hem skolade studenter kan också dra nytta av denna möjlighet, eftersom det är en stor resurs för avancerade studenter inom naturvetenskap och tekniska klasser. Tjänar en intresseföretagets grad tidigt kan den studerande att slutföra avancerade grader tidigt också.

Associate utbildningsprogram inom tekniska och medicinska områden är också mycket populära. I stället för den "överföring" etikett är dessa program ofta betecknas som en "tillämpad" vetenskap och konst. Så i stället för "lierad med vetenskap" grad får diplom läsa "associerar tillämpad forskning. " Varje skola använder sina egna terminologi, men de finns saker att titta efter när de söker en viss typ av examen.

En av de mest populära förknippar utbildningsprogram inom det medicinska området är omvårdnad. Många skolor erbjuder nu en två-årig sjuksköterska (RN) alternativ. Andra favoriter är grader leder till jobb som röntgen tekniker, terapeuter massage, tandhygienister, specialistläkare fakturering, fysisk assistenter terapi, medicinska assistenter, specialister flebotomi och medicinska tekniker lab.

Teknisk utbildning alternativen är också legio. Program finns tillgängliga som leder till jobb som programmerare, nätverk specialister, Aerospace Engineering tekniker, konstruktion chefer, webbdesigners, understödda dator redaktionella designers, bil-tekniker, elektriska specialister, industriell maskinarbetare, svetsare, och en mängd andra. Oavsett en studenternas intresse, finns det troligen ett intresseföretag grad program för att passa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.