Vad är några tips för att fylla i College program?

ofta de bästa tipsen för att fylla i college ansökningarna är den enklaste. Innan du ens börjar tänka på att fylla i college applikationer, men kanske du vill begränsa din lista över skolor till cirka fem som är mest tilltalande för dig. Ansökan till många universitet och högskolor kan betyda att du måste kompromissa vad du vill mest i den institution du hamnar gå. De högskolor du ansöka till bör passa bra akademiskt och socialt. Dessutom bör de vara på en plats som tilltalar dig. Att se din potential högskolor är en bra passform för dig i alla dessa viktiga områden ökar sannolikheten för att du kommer att stanna alla fyra år.

Ansöka om college känns som en skrämmande process, men det gör inte behöver vara. Det finns ingen anledning att skicka ansökningar till 15 eller 20 skolor. Välj dina favoriter, forskning deras akademiska krav, och tillämpas på dessa. Fylla i college tillämpningar sträcker sig längre än att fylla i rutorna på former-det finns många andra tips du kan ta hänsyn till.

När du börjar fylla i college ansökningar, en av de viktigaste saker att komma ihåg är att skriva snyggt eller typ. En oläslig ansökan kommer att hamna i papperskorgen. Sätt ditt namn och personnummer på varje sida i kollegiet ansökan, om sidorna blir åtskilda. Kontrollera din stavning och grammatik noggrant och har någon se det över för dig att vara säker på att du inte har inkluderat några enkla misstag.

Det är en myt att högskolor inte titta på betyg från sista året; Vissa kommer inte ens göra ett upptagande beslut innan se dessa kvaliteter. Bra standardiserade Testresultaten är viktiga också, men kom ihåg, kan du ta dem igen om du inte känner att du gjorde bra ifrån tillräckligt. Även om dina provresultat är inte stor, en high school utskrift som visar tillämpas dig själv och har olika intressen kan visa högskolor att du kommer att bli en bra passform. Det är en bra idé att ta några snabbare klasser, t. ex. utmärkelser eller AP kurser i gymnasiet, tillsammans med några fritidsaktiviteter, för att visa att man kan lyckas på en viss högskola.

En av de viktigaste delarna av kollegiet ansökan är personlig essä. De högskolor du ansöka kan begränsa den potentiella ämnen som du skriver på, eller du kanske kan välja en av dina egna. Oavsett, se till att fokusera på ett enda tema när du skriver, och avslöjar aspekter av dig själv, ditt liv och din personlighet som gör dig unik. Om du kan, notera några viktiga mål du vill uppnå, om du är antagen. Liksom är fallet om att skriva någon other uppsats, är det en bra idé att skriva en grov draft första och få dina idéer klart och tydligt på papper, ni kommer då att kunna redigera och revidera och avslutas med en stor uppsats.

När du fyller i college program, kommer du vill ta med rekommendationsbrev från lärare, rådgivare eller tränare. Se till att din lärare tillräckligt med tid att skriva brev, och diskutera med din lärare i förväg om han eller hon känner sig som om de vet att du tillräckligt bra för att skriva en grundlig brev. Kom ihåg att ge din lärare med namn och adress på skolan.

När du är färdig att fylla i din skola tillämpningar är det ofta en god idé att boka en intervju, även om en inte behövs. Möte med en antagning rådgivare ger dig en chans att diskutera din ansökan på djupet, lära dig mer om college, och presentera dig själv väl. Alltid klänning professionellt och verkar snygg och ren under en intervju. Ett bra första intryck kan ge dig ett försprång framför andra sökande, och det kan också visa sig kollegiet att du kan lyckas även om du har svagare betyg eller provresultat.

Slutligen, se till att alla nödvändiga delar i kollegiet ansökan ingår. Kontrollera för att se vad skolan vill ta emot-vanligtvis, som omfattar gymnasiet avskrifter, rekommendationsbrev, den faktiska tillämpningen ifylld snyggt och helt och hållet och en personlig essä. Det finns också ofta en mindre avgift i samband med ett college ansökan. Du som söker till en designskola, får de begära en portfölj av ditt arbete.

En del högskolor uppmuntrar tidig ansökan om förtida tillträde, vilket är något att överväga. Andra högskolor inte behöver anse tidigt antagningen för ansökningar som inkommit i god tid före tidsfristen. Alltid anteckna ansökningstiderna och om tidigt upptagande erbjuds, kan det vara en bra idé att utnyttja denna möjlighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.