Hur väljer jag mellan Recording Engineer skolor?

I varje storstad finns det oftast finns en rad olika skolor ljudteknikern tillgängliga. Dessa postgymnasiala utbildningsinstitutioner är främst karriär högskolor, tillhandahåller utbildning och resurser för att få en plats i musikbranschen. Det finns ett antal faktorer att beakta vid valet mellan dessa olika skolor inspelningstekniker: storlek, kostnader, placering möjligheter och program längd.

Det första du bör tänka på när man tittar på ljudteknikern skolor är din karriärplan och tidslinje. För många människor ser musikindustrin mycket spännande, men de har mycket lite information om de olika karriärmöjligheter och de utmaningar som är unika för denna industri. Ta dig tid att skriva ner din karriär plan, vilken del av denna bransch intresserar dig, och tid och pengar du kan investera för att möta denna målsättning.

Inspelning ingenjör skolor finns i en mängd olika storlekar , från mycket små skolor med en klass per år till stora stim med tusentals studenter. De större skolorna ofta är kopplade till community college eller liknande program. Tänk på dina personliga preferenser och ideal inlärningsmiljö. Många människor trivs i en mindre klass miljö där lärare kan ge mer personlig uppmärksamhet till varje elev.

Kostnaden för en inspelning ingenjör program varierar från $ 10. 000 till $ 35. 000 amerikanska dollar (USD) per år. Det är viktigt att notera att ett högre pris inte nödvändigtvis leda till högre värde. Ta dig tid att se över programmet detaljerad beskrivning och jämföra de olika alternativen för att få en bättre förståelse av de underliggande kostnaderna och värde. Till exempel. En skola som erbjuder en garanterad arbetsförmedling kan ta ut en högre undervisning än en som inte erbjuder ett program arbetsförmedling

Att vara en inspelning ingenjör är en färdighet som det brukar vara bäst lärt sig genom träning. Möjligheten att arbeta i en verklig studio är väldigt värdefull, både när det gäller kompetensutveckling och att göra viktiga kontakter. Kandidater som kan lägga till verkligt arbete erfarenhet till hans eller hennes CV har oftast en större chans att säkra anställning än akademiker som inte gör det.

Den tid som krävs av de olika skolorna inspelningsteknikern varierar, baserad på kursutbudet, terminer, och den totala storleken på skolan. Ta dig tid att ta reda på om programmet är tillgängligt året runt, eller om skolan stänger för sommaren. Denna information kan vara till hjälp vid beslut mellan de olika skolorna, som en skola kunde avslutas mycket tidigare än andra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.