Hur väljer jag det bästa yrkesskola?

En yrkesskola är en offentlig eller privat institution som ger klassrum och praktisk undervisning för att förbereda en person för en viss handel. Program erbjuds att hjälpa elever att få den erfarenhet och kvalifikationer som krävs för att få anställning i en en av valfritt antal specialiserade områden, från VVS till bilverkstäder till modedesign. När du väljer en yrkesskola, bör man noggrant undersöka en institution att ta reda på vilka typer av program erbjuds, hur länge ett program brukar ta, Kursavgifter för, och den framgångsrika utexaminerade. Dessutom är det viktigt att en blivande student att undersöka trovärdigheten i skolan och dess lärare att se till att han eller hon att få en utbildning av god kvalitet.

Det första steget en person normalt tar att välja den bästa yrkesskola är att bestämma vilken typ av program bäst passar hans eller hennes karriär. En enskild bör noggrant forskning hans eller hennes framtida karriär att ta reda på vilken typ av utbildning och certifiering som krävs för att få anställning. En hoppfull svetsare, till exempel, kan upptäcka att arbetsgivare i hennes område kräver nya arbetstagarna att få American Welding Society (AWS) certifiering innan lärlingsutbildning. Hon skulle då söka yrkesskolor som erbjuder AWS certifieringsprov i slutet av svetsning program.

När man väljer en yrkesskola bör man se till att programmen är helt godkända, är lärare väl förberedda, och viktig utrustning och resurser är up-to-date. Blivande studenter kan oftast ta reda på om skolans trovärdighet genom att tala med tjänstemän på institutionen, besök på skolans hemsida, och kontakta organisationer som ansvarar för yrkesmässig ackreditering utbildningsprogram. Ett personligt besök på skolan innan anmäler kan hjälpa dig att avgöra kvaliteten på lärare, utbildningsmaterial och utrustning. Dessutom kan en enskild fråga administratörer om andelen framgångsrika skolans utexaminerade att avgöra om ett program skulle vara värt delta.

Det är också viktigt att överväga kostnaden, längd, och karaktären av ett program innan du väljer en yrkesskola. I allmänhet är de bästa skolorna funktionen 01:59 program ettårig utbildning som tenderar att dela upp program ganska jämnt fördelade mellan klassrum studier och praktiskt arbete. Enskilda personer kan oftast få klass kursplaner från lärare och administratörer att hjälpa dem att avgöra vad som betonas i ett program och hur lång tid det tar att få en examen eller intyg. När finansieringen är ett problem, måste eleverna söka yrkesskolor som erbjuder ekonomiskt stöd lösningar för elever som inte har råd med dyra program.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.