Hur väljer jag det bästa universitetet datavetenskap?

Det finns fyra punkter att beakta vid val av det bästa universitetet datavetenskap: personliga preferenser, krav antagning, ackreditering, och möjligheter forskning. En datalogi universitet är oftast organiseras inom fakulteten Arts Sciences eller Engineering. Datavetenskap använder beprövade idéer för att bygga och förbättra hur tekniken fungerar och hur vi interagerar med den.

Människor som rapporterar de största tillfredsställelse med ett datavetenskap universitet är mycket fokuserad, detalj-orienterad, och njuta av problemlösning. Även om många människor tror att datavetenskap är bara för mycket ljusaste, är det faktiskt en idealisk miljö för människor som är kreativa och bra på att tänka på fötterna. Genom program datavetenskap, har människor uppfunnit ny teknik som har gjort en enorm inverkan på vårt dagliga liv.

besluta om det bästa datavetenskap universitet är en svår process. Även om många datavetenskap program var små, de är nu mycket populär och allmänt tillgängliga. Översyn de typer av kurser som erbjuds och undersöka möjligheterna till tvärvetenskapliga studier. Några av de bästa idéerna kommer till människor som har utsatts för annan typ av utbildning, utanför området för datavetenskap.

För att uppfylla kraven för införsel till ett datavetenskap universitet, en kombination av höga betyg i gymnasiet och matematik kunskaper krävs. High school kurser omfattar kalkyl, statistik, algebra, teknik, datorer och engelska. Många tycker att de är mer framgångsrika i kurserna finns på universitetsnivå, som kvaliteten på undervisningen är bättre. Vissa universitet och högskolor erbjuder förberedande matematik klasser för att hjälpa elever att överbrygga klyftan från gymnasiet till universitetet matematik.

Om du tittar på de bästa datavetenskap universitet i landet eller skick är endast studenter med de allra bästa kombinationen av märken som erbjuds antagning. Det finns inte mycket värde i att den värsta studenten i den bästa skolan. Om du inte har de bästa varumärkena i din klass, tänk som gäller skolor som erbjuder specialiserade program eller arbetstillfällen placering. Leta efter en institution som kommer att utmana dig, men även att låta dig uppleva framgång.

När du letar efter ett datavetenskap universitet, kontrollera ackrediteringsstatus av skolan. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner, vilket är viktigt eftersom nästan 20 procent av eleverna överföra skolor innan slutföra sin examen. Ackrediterade skolor har möjlighet att erbjuda elever tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Den viktigaste delen av en universitetsmiljö är möjligheten att delta i spjutspetsforskning. Prata med din lärare om deras forskning. Ta dig tid att läsa vetenskapliga tidskrifter för datavetenskap att lära sig vilken typ av arbete har fullgjorts i andra delar av världen. Studenter med höga betyg kan kanske en anställning som forskarassistent, att hjälpa till med nya forskningsprojekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.