Hur väljer jag det bästa programmet lärarexamen?

Ett program lärarexamen väljs med hänsyn till många olika kriterier. Ett kriterium är att titta på hur regionala licenser förvärvas, inte alla områden har samma krav och detta kommer att behöva en behandling. Andra val kan finnas även om att studera vid en tegel och murbruk universitet eller online, och massor av program som ger människor möjlighet att studera längre än referensen för att tjäna en magisterexamen. Praktiska överväganden som plats och pris är också viktiga.

Kanske den mest kritiska faktorn vid val av program lärarexamen är om programmet uppfyller alla regionala krav för att få en licens. Detta kan vara komplicerat om folk studera utanför sin region eller online. Vanligtvis det bästa sättet att avgöra om ett program som gör det enkelt att nå licensieringen är genom att kontrollera med regionala lärares credentialing styrelser. Dessa är vanligen inte mer än ett telefonsamtal bort eller via en webbplats. De kan hjälpa blivande studenter att avgöra om ett program kommer att uppfylla dessa behov.

Det har aldrig varit så mycket val inom de program som finns idag. Eleverna ska inte ha några problem att hitta ett program lärarexamen som lärs ut på nätet, så de som arbetar heltid kan delta samtidigt ha ett flexibelt lärande schema. För traditionalisterna finns också många program på standard universitet.

För online skolan, en sak som bör övervägas är stöd under Practicum timmar. Många tegelstenar och skolor murbruk avtala program med lokala skoldistrikt, och studenter på nätet kan ha för att hitta sina egna system, vilket ibland är svårt. Studenter kan vara bra att höra sig för online-skolor vad finns rutiner för student-undervisning och hur den studerande får stöd under denna process.

Ett annat alternativ för eleverna kan om samtidigt att driva en magisterexamen med en undervisning certifieringen. Detta kan lägga på ett extra år i skolan, men nyttan för dem som examen är de ofta får mer betalt när taxin hyrdes. Några föreslår att detta inte alltid till den nya lärarens fördel, och när skolor erfarenhet kraftiga budgetnedskärningar de kan vara mindre benägna att anställa någon med en magisterexamen, eftersom det kommer att bli dyrare. Många rekommenderar att bli anställd först och få en högre examen vid ett senare tillfälle, vilket skapar ett hopp i lön.

Förutom att överväga lämpligheten av en lärarexamen program på och offline studier, och om en magisterexamen skulle kunna användas, måste eleverna också fundera på de praktiska aspekterna av en undervisning credential program. Om inte avsikten är att arbeta i en otroligt prestigefyllda skolan, kan val av skola frågan inte mycket när det gäller att hitta jobb, förutsatt att programmet har ett anständigt rykte.

Läge är faktiskt viktigare när människor väljer ett program lärarexamen. När människor blir upplysta av stat eller region, till exempel det här igen får avse licens och anställbarhet. Det är oftast bäst att välja en skola i området där läraren planerar att undervisa. Även om det är möjligt att få en licens på flera områden, kan detta vara svårt att göra och innebär en avsevärd mängd extra pappersarbete eller möjligen extra studier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.