Hur väljer jag det bästa programmet Career Development?

Med den ökade konkurrensen på arbetsmarknaden är det viktigt att välja ett strategiskt program karriärutveckling. Utan denna strategi kan det bli lättare för andra arbetssökande eller kollegor för att få ett försprång framför dig på arbetsplatsen. Välja ett effektivt program karriärutveckling tar noggrann planering och en bedömning av dina färdigheter innan det kan uppnås.

Innan du väljer det program karriärutveckling som kan tillgodose dina framtida behov, är det en god idé att överväga dina tidigare karriär. Beroende på vad intressen och fysiska färdigheter du har och de möjligheter som har funnits tillgängliga i din region kan du ha utfört arbete som givande i vissa hänseenden. Fastställa vilka, om några, färdigheter eller talanger du har möjlighet att använda framgångsrikt och vilka av dessa har varit svåra att bemästra, bör du ha en ganska bra uppfattning om vilken kompetens och talanger kan behöva utvecklas ytterligare.

Ditt program karriärutveckling bör innehålla en kombination av allmänna arbete färdigheter, naturliga talanger, avancerad utbildning, yrken och färdigheter och personliga intressen för att bli framgångsrika. Försöker att arbeta på endast ett område i taget kan leda till mindre tillfredsställande resultat. På din väg genom dina studier och lära sig arbeta färdigheter som kan överföras till någon typ av arbete, kan dina intressen leda vägen så att karriärutveckling program leder till ett positivt resultat.

När du har gått igenom en period eller karriärutveckling, du kommer då att kunna välja en karriär som bäst uppfyller de nya kunskaper du har uppnått. Fokusera på karriärer som intresserar dig mest som inkluderar kompetens och utbildning som du har uppnått. Detta kan vara en bra strategi när man väljer ett program för karriärutveckling som hjälper dig att utvecklas yrkesmässigt över tiden.

Om du beslutar att byta karriär, då kan det vara nödvändigt att finna arbete färdigheter som lätt kan överföras till andra typer av jobb och sedan fokusera på dem som en del av karriärutveckling programmet. Detta är faktiskt ett vanligt förekommande med arbetslivet vuxna som blir uttråkad eller frustrerad i karriären. Eftersom människor mogen, kan gamla talanger dyka upp igen vilket leder till bättre resultat när en karriärutveckling program införs.

Att välja karriärutveckling kan och bör fortsätta under arbetstid. Du kommer att kunna hitta många sätt att använda dina talanger och färdigheter förutom att lära sig nya som del av din arbetslivserfarenhet. Många företag uppmuntrar sina anställda att fortsätta på i sina program karriärutveckling och erbjuder på plats lärande samt undervisning ersättning och lärande stöd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.