Hur väljer jag det bästa Vocational vårdutbildningar?

Det finns många saker att tänka på om en person är att välja den bästa yrkesinriktade vårdutbildningar. Dessa inkluderar kostnad, ackreditering, möjligheter till utbildning och arbetsförmedling. En annan viktig faktor är tid. Omvårdnad skolor kan ha längre eller kortare program, och detta kan göra en skillnad i hur snabbt människor kan börja träna i sitt yrke.

En sak som folk bör veta är att yrkesutbildning vårdcentral eller licensierade yrkesinriktad omvårdnad också kallas praktisk omvårdnad. De som tittar på skolorna inte bör begränsa sin sökning till "yrkesutbildning" vårdutbildningar, som "praktiska" vårdutbildningar är oftast samma sak och undervisa samma ämnen. Som för att hitta skolorna, det är ganska lätt att få en lista med närliggande skolor, och dessa kan omfatta vårdutbildningar, vissa yrkesskolor och högskolor samhället. Med kostnad som ersättning, bör program på community college inte försummas. Dessa är nästan alltid ackrediterade och undervisa samma läroplan, men göra det på en mycket lägre kostnad.

Detta betyder inte att community college alltid göra det bästa yrkesinriktade vårdutbildningar. De behöver anknytning till ett lokalt sjukhus så sjuksköterskor får mycket utbildning och det kan ta längre tid att slutföra en LVN program vid ett community college än på vårdutbildningar eller program på handeln skolor. Även med denna extra tid, de är oftast billigare, och det är lätt att få i stort sett alla enheter att överföra till andra högskolor om folk vill gå tillbaka till skolan och få en fil kand-examen i registrerade omvårdnad. När människor utöva ett intresseföretag eller konst (AA) examen samtidigt eftersträvas en LVN eller LPN, kanske de har bara två års ytterligare utbildning som behövs för att få sin magisterexamen.

Men vissa människor behöver agera snabbare och i dessa fall, en lokal yrkesutbildning, handelsmässiga eller sjuksköterskeskolan vara lämpligare. Vissa vårdutbildningar är anslutna till högskolor och till sjukhus, och kan vara det bästa yrkesinriktade vårdutbildningar, eftersom de erbjuder större möjligheter att praxis och förskott, och eventuellt en del arbetsförmedling ställande av säkerhet när du har slutfört program. Folk kanske ändå vill överväga att hitta en skola som inte bara erbjuder LPN utbildning utan även RN utbildning, och se till att LPN utbildning skulle räknas om de vill studera mer i framtiden. Många sjuksköterskor gå tillbaka till skolan för att få sina sjuksköterskor eftersom de är mer betalt för sitt arbete och ha större ansvar.

Det är mycket viktigt att kontrollera att all yrkesinriktad sjuksköterskor ansåg skolor är ackrediterade. Detta innebär en oberoende byrå har granskat skolan och tyckte att det upprätthåller vissa normer i utbildning. Inte alla skolor erbjuder denna ackreditering, och det bästa sättet att ta reda på om en skola kvalificerar är att ringa styrelsen staten omvårdnad och fråga. Vissa sjuksköterskor styrelser sökbara webbplatser också. Stat eller ett land styrelser vård också ska kunna lämna synpunkter på eventuella klagomål eller problem skolan har.

När man har funnit ackrediterade program inom sina områden, är det dags att börja intervjua studenter på dessa skolor och några av fakulteten. Många skolor ger människor möjlighet att resa anläggningen och sedan ställa en fråga fakultetsmedlem, och de kan till att intervjuer med studerande eller före detta studenter. Bra frågor att ställa fakulteten omfattar dem om program arbetsförmedling, förhållandet mellan graderingen på arbetsförmedling, möjligheter praxis och krav i programmet. Leta efter studerande eller före detta studenter som entusiastisk, kunna diskutera den utbildning och att diskutera hjälpsamhet (eller inte) av fakulteten.

Efter att folk har haft möjlighet att utreda flera program de har vanligtvis minskat ner till ett par av de bästa yrkesinriktade vårdutbildningar. Ibland är det svårt att göra ett val mellan ett par mycket bra skola. Några slutliga överväganden kan omfatta saker som avstånd från skolan till hemmet, personliga känslor om varje skola, och alla olika bekvämligheter som erbjuds av varje skola.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.