Hur väljer jag det bästa Vocational Omvårdnad program?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer den bästa yrkesinriktade sjuksköterskor program: utrustning, antagning krav, ackreditering, och fakulteter. Yrkesinriktad omvårdnad program kan organiseras i en större gemenskap college eller som del av en sjuksköterskeskola. Yrkesinriktad omvårdnad är också känt som praktisk omvårdnad. Denna typ av sjuksköterska arbetar under överinseende av legitimerad sjuksköterska, och interagerar direkt med patienten med att slutföra rutinmässiga procedurer.

Det bästa yrkesinriktade ammande programmen bör ha ett brett sortiment av utrustning till förfogande för studerande användning. Detta inkluderar patient skyltdockor och timmar klinik. Kontrollera genomsnittliga klasstorleken för att du kommer att få tillfälle att använda denna utrustning. Leta efter program som är anknutet till den lokala sjuksköterskeskolan eller hälsa vetenskaper skolan. Detta samband kan ge möjligheter till gränsöverskridande utbildning och tvärvetenskapliga lärande.

För att uppfylla kraven för införsel till yrkesutbildning ammande program, måste du ha high school kurser i biologi och engelska. De bästa skolorna ligger vanligtvis nära ett stort sjukhus eller diagnostiskt centrum. Detta gör att möjligheterna för program arbetsförmedling och gästföreläsningar som för närvarande arbetar på området. En yrkesutbildning sjuksköterskeprogrammet är vanligen ett år lång, och är tillgänglig från ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär.

Om du tittar på de bästa yrkesinriktade sjuksköterskor program i landet eller staten, tänka på vad som är bäst för dig. Till exempel kan en student med familjeansvar finner att ett program med online-kurs optionerna är det bästa programmet. En annan student får besluta att en deltid med kurser på kvällar och helger fungerar bäst. Tänk på ditt dagliga liv, vad kommer passa, och hitta program som fungerar för dig.

När du letar efter yrkesutbildning ammande program, kontrollera alltid ackrediteringsstatus hos skolan. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner. Detta är mycket viktigt, eftersom många människor byta karriär, och förmågan att använda krediter som förvärvats i den yrkesinriktade sjuksköterskeutbildningen mot andra certifikat minskar tiden och kostnaden för karriär förändringar.

De flesta program ger biografier av deras lärare eller handledare på deras hemsida. De uppgifter som avses utgörs vanligen av akademiska meriter, arbetslivserfarenhet, specialutbildning och alla priser de har mottagit. Tala med din antagning rådgivare om dessa instruktörer och avgöra om någon av dem faktiskt också arbetar som lärare.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse från yrkesinriktade omvårdnad program har en tydlig karriärplan i åtanke. Elever som är motiverade, fokuserat och disciplinerat har störst chans att lyckas. Alla yrkesinriktade sjuksköterskor måste klara ett statligt prov för att bli licensierad och ett kriminalregister kontroll krävs av alla potentiella arbetsgivare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.