Hur väljer jag det bästa Surgical Technology skolan?

Det finns fem punkter att beakta när man väljer en kirurgisk teknik skolan: utrustning, ackreditering, fakultet, specialiserade program och anseende. Kirurgiska tekniska program är tillgängliga från samhället och högskolor karriär. Programmet är vanligtvis ett till två år lång, och ger den utbildning som krävs för att bli en kirurgisk tekniker. Efter examen, tekniker hitta arbetstillfällen i sjukhus, vårdcentraler och daghem kirurgi.

En kirurgiska tekniker är medlem i hälso-och sjukvården team. De är ansvariga för att förbereda, driva och bevara kirurgisk utrustning, både före och under operationen. Komplexiteten i maskiner och teknik har ökat väsentligt, och teknikern spelar en allt viktigare roll i medicinska ingrepp. Teknikern är vanligtvis krävs för stora, komplicerade kirurgiska ingrepp. Till exempel är en kirurgisk tekniker som krävs för prenatal hjärtkirurgi, men inte för en vanlig knäoperation.

Den bästa kirurgiska tekniken skolan kommer att ha den senaste kirurgiska tekniken för student användning. Datorsimulering program, mänskliga skyltdockor, och andra verktyg kan användas för att hjälpa studenter få värdefull erfarenhet av denna komplex utrustning. Kontrollera tillgång på utrustning för att säkerställa att det finns möjligheter för varje elev att praktisera.

När du letar efter en kirurgisk teknik skola, kontrollera ackrediteringen status. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner. Endast godkända skolor har möjlighet att erbjuda studenterna tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Granska kvalifikationer för den fakultet eller kursansvariga med omsorg. De flesta skolor efter en kort biografi över deras kursansvariga på skolans hemsida. Granska informationen och leta efter både akademiska meriter och arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att notera att detta är ett växande område, och kräver hängivenhet till fortbildning för att hålla dina färdigheter som är relevanta. Leta efter skolor som erbjuder korta kurser eller intyg om den senaste tekniken för studenter efter examen. Dessa program är vanligtvis tillgängliga på helger och kvällar.

Titta efter specialiserade kurser i delområden av kirurgisk teknik. Detta kan inkludera nya verktyg som innefattar diagnostik maskiner med kirurgiska ingrepp. Till exempel för att med hjälp av särskilda skannrar hjälper kirurgen implantat radioaktiva partiklar att bekämpa cancer. Dra nytta och lära sig så mycket som möjligt från dessa program.

rykte på skolan är mycket viktig när man väljer den bästa kirurgiska tekniken skolan. Fråga antagningen rådgivare om Alumni evenemang, där du kan prata med tidigare studenter. Prata med område arbetsgivare om att skolan ska få en känsla av sitt rykte.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.