Hur väljer jag det bästa School University Summer?

Det finns många universitet sommarskola program. Vissa är anpassade till ungdomar eller till gymnasieelever. Andra är en förlängning av läsåret och kan tjäna den allmänna befolkningen som bor nära skolan eller studenter som vill avsluta sin examen snabbare. Naturligtvis skiljer mellan varje typ av program är ett första steg mot att välja en. Sedan ytterligare överväganden, som ofta är mycket individuell, kan faktor i beslutsfattandet.

Den första typen av sommarskola får erbjudas ungdomar som läroverk eller högstadiet studenter. Dessa vanligtvis inte erbjuder college krediter, men de kan ha ett brett utbud av utbildning eller roliga kurser som eleverna kan ta. Många av dessa program kan fungera som en sommardag läger, där studenter deltar för halva eller hela dagar och deltar i massor av olika aktiviteter, medan andra är mer akademisk baserade och kunde koncentrera kurs i naturvetenskap, matematik, eller skriva. Studerande kan kunna registreras i en klass bara, eller de kan ha att anmäla dig till flera. Kostnaderna kan variera, men det kan finnas vissa stipendier finns för kvalificerade studenter.

Att välja universitet sommar skolprogram för ungdomar är ofta en fråga om att se program, se om de erbjuder intressanta kurser för barn och om fastställande transport. De människor som bor i storstäder kan ha ett antal program att välja mellan. Även de i mindre områden kanske kan hitta minst en på ett community college, privat skola eller kommunal skola som har ett sommarprogram.

universitet sommarskola för gymnasieelever får eller inte får innebära tjänar verklig akademi krediter. Det bör noteras att stödberättigade studerande, vanligen sådana som är minst 16, kanske kan ta någon klass de vill på ett community college för kredit. Community college mycket ofta har en sommar sikt, och många gymnasieelever väljer att ta en sommar klass så att de uppfyller alla krav för gradering tidigare och kan ta mer gymnasiet valbara. Sommar klasser som har college krediter är vanligtvis mycket stränga. De kan gälla flera timmar i klass dagligen, och flera timmar utanför den studerar. De flesta är mycket annorlunda än gymnasiet och kan kräva en viss anpassning.

Andra universitet sommarskola alternativ för gymnasieelever är fortfarande inriktad mot gymnasieelever. De får inte erbjuda college krediter och kan vara tillverkad på ett liknande sätt som ungdom college. Eleverna kan ta en eller flera klasser som är inriktade på områden av intresse, men de normalt inte skulle behöva studera mycket utanför dessa klasser. Plats och typer av program som finns tillgängliga varierar.

College studenter kan ha alternativ för att göra skolan universitetet sommar genom universitetets de redan närvara, eller de kan välja att ta en klass eller två genom ett universitet i närheten av en förälders hem. Under de första åren i skolan registrerar dig för klasser på junior college är ett bra och billigt alternativ. Typiskt de studenter som stannar på sina huvudsakliga universitetet för att göra en sommar sikt kommer att betala mer i undervisningen.

Ibland ett universitetsstudierna sommarskola inte äger rum på ett campus. Det kan betyda elever gör fältarbete för olika professorer eller det kan innebära resor och lärande i historiska platser runt om i världen. Dessa program kräver vanligtvis att studenten ska betala några kursavgifter och resekostnader, men de fungerar mer som semester men deltar på saker som gräver kan vara hårt arbete. Sådana program finns tillgängliga från ett stort antal universitet, men att välja en från skolan en person går i kan vara till stor hjälp. Det är ett bra sätt att lära känna övervaka professorer som kanske senare skriver rekommendationsbrev för eleven, för forskarskolan eller områden av arbetsmarknaden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.