Hur väljer jag det bästa Criminal Investigator Training?

När du väljer kriminella utredare utbildning är det viktigt att tänka på din karriär planer, tid, kostnader och långsiktiga mål karriär. En karriär i straffrättsliga undersökning kan vara både spännande och ganska lukrativt. Det kan emellertid också bli ganska begränsande, med små möjligheter till avancemang. Det är viktigt att undersöka vilka olika alternativ och utarbeta en plan som uppfyller alla dina behov.

Det finns två sätt att få kriminella utredare utbildning: gemenskap och högskolor specialitet eller genom arbetsgivaren tillhandahållit utbildning. De antagningen för gemenskap och högskolor specialitet innehåller normalt en gymnasieexamen, fysisk kondition, personlighet och psykologiska tester. Straffrättsliga utredare utbildning ges till anställda i brottsbekämpande organ, militär brottsbekämpning och privata företag utredare. Denna utbildning är oftast fokuserar på en viss typ av brottslig verksamhet.

För att komma åt denna typ av utbildning, de flesta institut och föreningar kräver en kombination av psykologiska, akademiska och fysiska tester. Utöver dessa utmaningar, nästan alla utbildningsprogram kräver anbudssökande att lämna till en olaglig drog test. Sökande förväntas vara fria från alla olagliga substanser och bör vara beredd att lägga fram detta test under hela sin utbildning och sysselsättning.

När undersöka alternativen för kriminella utredare utbildning, se till att du har en klar uppfattning om vilken typ av brott du är intresserad av och hur du vill undersöka den. Detta beslut är viktigt och bör göras innan du väljer utbildning, eftersom dessa program är väldigt fokuserade. Efter avslutad utbildning, kandidaterna är berättigade till sysselsättningsstöd.

måste till exempel militära kriminella utredare vara villig att resa till avlägsna regioner och undersöka en rad brott begångna av militär personal. En polisman är ansluten till ett specifikt geografiskt område och ansvarar för att utreda en rad brott som begås av allmänheten.

Läs programmet materialet för att avgöra hur länge utbildningen är och den totala kostnaden. Jämför ingångslönen för de olika ståndpunkterna till kostnaden för utbildningsprogrammet, eftersom detta kan vara en bra jämförelse. Prata med Antagningsenheten om undervisning bistånd, till exempel stipendier, lån eller andra program att skjuta kostnaderna.

Det är viktigt att undersöka möjligheterna till karriärutveckling och de krav som skall övervägas för andra tjänster innan du väljer en typ av utbildning. Vissa organisationer är mer hierarkiska än andra, vilket ger många möjligheter för ledarskap eller chefstjänster. Andra har en plattare struktur med fler människor som arbetar med större självständighet men mindre chans till avancemang.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.