Hur väljer jag den bästa skolan massageterapeut?

massageterapeut skolor dyker upp överallt. Beslut om att göra karriär i massage terapi är lite annorlunda än att välja en karriär anses mer traditionella. Eftersom det bedöms en alternativ medicin yrke, det finns mycket lite lagar och förordningar som tenderar att variera beroende på var du väljer att praxis. Det är dock förväg utbildning och skolgång krävs. När beslut fattas om en massageterapeut skola, är det första en student bör överväga är individuella intressen och avsedda karriärvägar.

Eftersom förväg utbildning för massage terapi kan variera beroende på intressen, kan massageterapeut skolor skiljer sig avsevärt. Det bör finnas någon standard utbildningar, såsom anatomi och fysiologi, studier av kroppen och hur den fungerar, och kinesiologi eller hur kroppen rör sig. Allmänna kunskaper om medicinska termer, massage teori och praktik, sjukdomar och skador är också ett måste.

Ett annat krav för en massageterapeut skola är en förståelse av kontraindikationer för massage. Lärande kontraindikationerna eller situationer där massage skulle vara olämpligt eller kan antas leda till biverkningar, är nödvändigt för att kunna öva massage på ett säkert sätt. När du väljer en skola massageterapeut, medicinska bakgrund du uppnå är lika viktig som massage.

När du räkna ut dina intressen, ackreditering, som av Förenta staternas Department of Education (USDE) som samt COMTA, kommissionen den Massageterapi Ackreditering bör vara det första kravet när man väljer en skola massageterapeut. Ackrediteringen säkerställer kvaliteten i både utbildning och utbildare. Det kommer även att låta dig sitta för den nationella Certification Board för terapeutisk massage och Kaross, eller NCBTMB. I många orter, med intyg från NCBTMB träder i stället för en faktisk "tillstånd".

Andra platser kräver att du passerar en nationell certifiering test. Därigenom säkerställs att den utbildning du uppnått uppfyller de grundläggande färdigheter, förmågor, kunskaper och egenskaper som krävs för att praxis på ett säkert och kompetent, som fastställts av den nationella Certification Board. Om massageterapeut skola som du valt inte är ackrediterad, kommer du inte vara berättigade att sitta i dessa prov.

Att välja skola massageterapeut anknutet till sjukhus eller vårdcentraler som har ett grundmurat rykte är ett sätt att garantera en hög utbildning. De flesta massageterapeut skolor kräver minst 500 timmars utbildning, medan andra, såsom New York, kräver 1000 timmar. Att känna din stat eller platser krav och lagar bör tas i beaktande när man väljer en skola massageterapeut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.