Hur väljer jag den bästa skolan Tal patologen?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer den bästa skolan tal patolog: utbildning, tal språk klinik tillträde, antagning krav och fakulteter. Ett tal patolog skolan kan vara en del av ett större universitet eller en separat skola. Det bästa tal patolog skolor är anslutna till forskning universitet, medicinska skolor, och tal språk program för behandling.

Det finns två typer av program tillgängliga via ett tal patolog skolan: tal patolog och tal patolog assistent. Ett tal patolog är den främsta vårdgivaren för kunder med tal-och språk. Assistenten ger ytterligare stöd till kunder som de följer den plan som föreskrivs av patologen eller logoped.

Välja den bästa skolan bör baseras på dina egna mål, resultat och kompetensnivå. En ärlig granskning av din high school märken, grad av ansträngning och engagemang är en stark indikator för att hjälpa dig att avgöra vilken skola som är bäst för dig. Det är viktigt att se över de insatser som krävs av programmet och välj det alternativ där du kommer att både utmanas och framgångsrik.

bästa tal patolog skola bör ha en klinik tal språk på plats, eller har ett formellt arrangemang på plats med lokala gratis hälsovård klinik. På kliniken miljö, kunder som inte kan ge tjänster av en patolog har tillgång till dessa tjänster. Den studerande har möjlighet att interagera direkt med kunder, diagnostisera problem, och ordinera behandling planer. Allt arbete har slutförts under överinseende av en certifierad tal språk patolog.

För att uppfylla kraven för införsel att bli ett tal patolog måste du ha minst kandidatexamen från ett ackrediterat universitet. Tal patologi är en magisternivå, professionella program. Granska behörighet, eftersom de kan variera mycket från skolan. Många skolor kräver en personlig intervju eller uppsats innan en antagning erbjudande.

Behörighetskrav för att bli ett tal språkassistent är baserade på en gymnasieexamen, med kurser i engelska, biologi och teknik. Dessutom har många program kräver någon typ av erfarenhet av arbete inom hälso-och sjukvården. Denna erfarenhet kan erhållas genom en frivillig ståndpunkt eller en high school samarbete lärande.

De flesta tal patolog skolor ger biografier av deras lärare eller handledare på sina webbplatser. De uppgifter som avses utgörs vanligen av akademiska meriter, arbetslivserfarenhet, specialutbildning och alla priser de har mottagit. Granska informationen med omsorg och lära sig mer om vilka typer av program som det tal patolog skolan erbjuder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.