Hur väljer jag den bästa skolan Pharmacy Technician?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer den bästa skolan apotek tekniker: praktisk utbildning, utrustning, antagning krav och fakulteter. Ett apotek tekniker skolan kan vara en del av ett större kollegium eller en fristående skola. Det bästa apotek teknikern skolor är anslutna till lokala sjukhus och skolor omsorg, det ger möjligheter till gränsöverskridande utbildning, nätverk, och skapande program placering.

Välja den bästa skolan bör baseras på dina egna mål, resultat och kompetensnivå. Välj en skola där du kommer att både utmanas och framgångsrik. Den bästa skolan är ofta en fråga om specialiserade program som utformats för att ge ytterligare kunskaper eller stöd. Till exempel skulle den bästa skolan för någon som inte gillar trängsel har små klasserna och vara på ett litet campus. Studenter som föredrar en mycket social interaktion som en del av inlärningsprocessen kan dra nytta av att i en större skola, med ett bredare utbud av program och studenter.

Det bästa apotek tekniker skola har ett brett sortiment av utrustning till förfogande för studerande användning. Detta inkluderar en komplett farmaceutiska laboratorium, tillgång till kemiska program modellering av programvara och annan tillhörande utrustning för praktisk användning. Dator laboratorier blir allt viktigare för program apotek tekniker, så många reaktioner kan simuleras istället för att skapa reaktion i ett laboratorium.

För att uppfylla kraven för införsel till apotek tekniker skola måste du ha high school kurser i biologi, kemi, engelska, kalkyl, och minst en annan vetenskap kurs. Uppgifterna för ett apotek tekniker har en viss överlappning med apotekspersonal utbildning eller laboratorietekniker. Det är möjligt att överföra från ett apotek tekniker program till ett annat program och få poäng för tidigare lärande. Prata med antagningen rådgivare att läsa mer.

Om du tittar på de bästa apoteket tekniker skola i landet eller staten, noterar att antagningen standarden är högre för att motsvara den ökade efterfrågan. Dessa skolor kräver ofta eleverna att ha en kombination av höga betyg och rekommendationsbrev från tidigare lärare. Det är viktigt att notera att vara i det lägsta kvartalet din klass på den bästa skolan inte hjälper antingen din karriär eller utbildningens kvalitet du får.

De flesta apotek tekniker skolor ger biografier av deras lärare eller handledare på deras hemsida. De uppgifter som avses utgörs vanligen av akademiska meriter, arbetslivserfarenhet, specialutbildning och alla undervisning utmärkelser han eller hon fått. Investera här gången kommer att hjälpa dig att skapa en professionell relation med din lärare, och kan resultera i ytterligare möjligheter till lärande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.