Hur väljer jag de bästa skolorna Radiation Therapy?

Det finns fem punkter att beakta när man väljer de bästa skolorna strålterapi: utbildning, praktisk utbildning, utrustning, antagning krav och fakulteter. Strålbehandling skola kan vara en del av ett större universitet eller högskola eller en separat skola. Det bästa strålbehandling skolor erbjuder specialiserade program utöver de vanliga läroplanen. Leta efter skolor som har en forsknings-eller forskarutbildning avdelning, eftersom de skulle vara på att förbättra strålbehandling.

Det finns två typer av skolor strålbehandling: universitets-eller högskolenivå. På universitetsnivå, kurserna omfattar både teori och praktiska färdigheter. Utbildningen är utformad för att ge grund för fortsatt utbildning på master-och forskarutbildningen. College utbildningar är praktiska, fokuserat och syftar till att ge de kunskaper som krävs på jobbet. Båda programmen uppfyller de akademiska kraven för licensiering organ för radioterapeuter, som varierar beroende på tillstånd.

Välja den bästa skolan bör baseras på dina egna mål, resultat och kompetensnivå. En ärlig granskning av din high school märken, grad av ansträngning och engagemang är en stark indikator för att hjälpa dig att avgöra vilken skola som är bäst för dig. Välj en skola där du kommer att både utmanas och framgångsrik.

Det bästa strålterapi skolor bör ha ett brett sortiment av utrustning till förfogande för studerande användning. Detta inkluderar modellerna datorsimulering av människokroppen, testning och diagnostisk utrustning. Kontrollera genomsnittliga klasstorleken för att du kommer att få tillfälle att använda denna utrustning.

För att uppfylla kraven för införsel till strålterapi skolan, måste du ha high school kurser i biologi, engelska och minst en annan vetenskap kurs. De bästa skolorna ligger vanligtvis i en stor stad, och kan ha en praktikplats avtal med det lokala sjukhuset eller cancerbehandling centrum. Eleverna arbetar under överinseende av läkare, sjuksköterskor och certifierade terapeuter strålning.

Om du tittar på de bästa strålterapi skola i landet eller staten, noterar att antagningen standarden är högre för att motsvara den ökade efterfrågan. Dessa skolor kräver ofta eleverna att ha en kombination av höga betyg och rekommendationsbrev från tidigare lärare. Det är viktigt att notera att vara i det lägsta kvartalet din klass på den bästa skolan inte hjälper antingen din karriär eller utbildningens kvalitet du får.

De flesta strålbehandling skolor ger biografier av deras lärare eller handledare på deras hemsida. De uppgifter som avses utgörs vanligen av akademiska meriter, arbetslivserfarenhet, specialutbildning och alla priser de har mottagit. Denna information ger en inblick i fokus i kurserna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.