Hur väljer jag de bästa programmen anestesisjuksköterska?

anestesisjuksköterska program är en del av fakulteten för omvårdnad vid ett universitet eller högskola. Detta är en ammande specialitet som normalt är färdig efter en standard sjuksköterskeutbildningen. En anestesisjuksköterska ger värdefull hjälp och stöd för patienten under ett kirurgiskt ingrepp. Beroende på hur många sjuksköterska narkosläkare arbeta självständigt eller samarbeta med läkare.

Alla program anestesisjuksköterska kräva att de sökande skulle ha erhållit en kandidatexamen i omvårdnad examen från ett ackrediterat universitet. Tillträde till detta program är baserat på en kombination av akademiska meriter och arbetslivserfarenhet. Samtliga anestesisjuksköterskor program forskarutbildning nivå programmen ger studenter med antingen en magisterexamen eller doktorsexamen efter examen.

När du letar efter de bästa programmen anestesisjuksköterska, granska forskningsprojekt. Alla graduate-nivå program har ett minst ett stort forskningsprojekt eller avhandling. Många sjuksköterskor kombinera flera områden av specialisering i sina forskningsprojekt. Till exempel kombinera onkologi med anestesi är en mycket relevant aspekt av omvårdnad som erbjuder många möjligheter för ny forskning.

I program som anestesisjuksköterska, är utbildningen inriktad på vård. Övervakning patientens vitala delar och kommunikation med läkare är viktig, men pre-och postoperativa vården har en stor roll i det framgångsrika resultatet av förfarandet. Det är viktigt att notera att medicinsk forskning oftast fokuserar på teknik eller teknik, och omvårdnadsforskning ser enbart till patientvård.

Det bästa anestesisjuksköterska program kombinerar teori och praktisk tillämpning på ett sätt som är relevant i den moderna sjukvården. Nästan alla sjuksköterskor program inkluderar en klinisk aspekt. I denna del av utbildningsprogrammet som är kandidatländer postat i ett sjukhus eller annan vård inställning. Här kan han eller hon har ett nära samarbete med läkare, sjuksköterskor och annan personal för att genomföra de kunskaper som lärs ut i en klinisk miljö.

Det finns en stor mängd information som måste absorberas som en del av programmen anestesisjuksköterska. Sjuksköterskor förväntas vara förtrogen med vanliga receptbelagda mediciner, biverkningar, kontraindikationer och biverkningar. Agera som en del av narkosläkare laget, måste han eller hon snabbt kunna förmedla information som är relevant och betydelsefull, och korrekt till laget.

Trots att de flesta sjuksköterskor har redan lärt sig att kommunicera med patienter och deras familjer, är det oftast som stödpersonal. Sjuksköterska narkosläkare måste innefatta utbildning i hur man kommunicerar som ett ämne myndighet till andra sjuksköterskor, läkare, och tillhörande personal. Förmågan att navigera i mellanmänskliga relationer och roller är avgörande för möjligheten att effektivt arbeta i ett högt tryck miljö.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.