Hur väljer jag de bästa program för hälsoundervisning?

Det finns fyra punkter att tänka på när de söker den bästa program för hälsoundervisning: ackreditering, fakultet, arbetsförmedling och forskarutbildning sysselsättning. Hälso-utbildningar tillhandahålla utbildning i hälso-och sjukvård, såsom fysisk kondition, matvanor, Att delta aktivt när vi åldras, och förebyggande av skador. Dessa program täcker ett brett spektrum av fysiska aktiviteter och nivåer kondition.

Ett hälsofrämjande program är tillgänglig från ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär. Detta program är ett till två år långa och ofta inkluderar ett arbete sikt. Efter examen från ett hälsofrämjande program, det finns arbetstillfällen i skolor, rehabilitering, samhälle fritidslokaler och långsiktig vård och omsorg.

När du letar efter program för hälsoundervisning, till första objektet kontrollen ackrediteringsstatus hos skolan. En ackrediterad skola har inspekterats av en oberoende tredje part och den akademiska och administrativa över politiken. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner och accepteras av certifiera och licensiera styrelser. Ackrediterade skolor har möjlighet att erbjuda elever tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Granska kvalifikationer för den fakultet eller kursledare. Ta dig tid att undersöka den akademiska meriter av instruktörer innan du väljer ett program hälsoutbildning. De flesta högskolor ger biografier av de kursansvariga på sin webbplats eller i reklammaterialet för programmet.

Hitta ett program som innehåller en arbetsförmedling eller arbete sikt. Möjligheten att arbeta på fältet är ett bra sätt att behålla fokus, ta reda på exakt vad jobben ut och träffa människor som också har utbildning i hälso-och utbildning. Arbetet termer tävlade under överinseende av en lärare, utbildare eller koordinator, som ansvarar för att skriva en formell utvärdering i slutet av terminen. Många studenter använder denna möjligheterna att få arbete efter examen eller att få en värdefull referens.

Alla postgymnasiala institutioner att hålla reda på sin examen statistik. Denna information samlas in tre, sex och 12 månader efter examen. De spårade detaljer är ingångslönen, position titel, heltid eller deltid, avtal eller permanent, och om positionen är inom området utbildning. Denna information är mycket värdefull och ger en realistisk bild av vilken typ av tjänst du realistiskt kan hoppas uppnå efter examen.

Människor som rapporterar de största tillfredsställelse med utbildningsprogram i hälsofrågor är naturligt utåtriktad, tycker om att hjälpa människor och är driven. De människor som tycker att denna typ av arbete givande har ett personligt engagemang för den fysiska hälsan och vill dela sina kunskaper och erfarenheter med andra. Det är viktigt att komma ihåg att en karriär inom hälso-utbildning kräver en betydande mängd av upprepning av information och rådgivning. Tålamod, engagemang och beslutsamhet är alla värdefulla egenskaper för detta program.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.