Hur väljer jag de bästa mänskliga resurser Kurser?

Välja det bästa mänskliga resurser kurser kan vara ett stort beslut. När du börjar utforska mänskliga resurser som en karriär, kanske du märker att det finns ett antal olika mänskliga resurser kurser som tillhandahålls av en mängd olika utbildningsanstalter. Det är möjligt att göra ett bra beslut genom att bestämma i förväg vilken typ av mänskliga resurser arbete som du helst skulle vilja göra och hur fort du vill börja.

Mänskliga resurser är faktiskt en mängd olika yrken som faller under begreppet Human Capital Management. Detta är i huvudsak hur en organisation hanterar sin mest värdefulla resurs-de anställda. Att ha rätt typ av HR-utbildning kan utgöra en skillnad i vilken typ av roll du kan spela i den mänskliga resurser avdelningen för alla företag som du kan arbeta för.

En stor del av personalens utbildning är inriktad på generalist arbete i näringslivet. Det innebär att en student kan du räkna med att utsättas för många begrepp som omfattar ämnen som medarbetarnas utveckling, arbetskraft strategi och lagar som gäller för anställning och anställningsförfaranden. Det är en bra idé att avgöra vilka personalresurser kurser på bästa sätt tillgodose behoven för de mänskliga resurserna roll du har för avsikt att ta på så att du har en allmän kännedom om centrala begrepp.

När man väljer en HR-examen, kommer det vara klokt att börja med att undersöka hur graden bäst hjälper dig att nå dina karriärmål. Om du planerar att arbeta i en mänsklig resurs direktör roll, vill du vara säker på att de mänskliga resurser kurser du väljer inte bara mänskliga resurser ämnen, men också allmän företagsledning kurser. Detta kommer att hjälpa dig att bli en viktig medlem av ledningsgruppen i något företag du senare arbetar för.

HR utbildning innebär en hel del tid. I regel är det bättre att få en faktisk examen i mänskliga resurser, men det finns även certifieringsprogram som kan hjälpa dig få ett arbete inom detta område karriär. Välj en personal utbildning som motsvarar eller överstiger de minimikrav för yrkesroll du siktar på.

Ett kvalitetsprogram HR examen från ett ackrediterat eller godkände regeringen lärande institution i allmänhet ta allt från ett år till fyra år. Den typ av examen kan variera, eftersom vissa universitet och högskolor har påskyndat HR utbildningsprogram att förkorta den tid som behövs för att slutföra. De mänskliga resurserna kurser du väljer kan bero på den tid det tar dig att tjäna en HR grad och hur snabbt du vill arbeta inom detta område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.