Hur väljer jag de bästa lediga kurser Online College?

Folk verkar ha ett ständigt växande sortiment vid beslut om vilka gratis online college kurser att ta, och de kan ta dem i många sammanhang, t. ex. genom podcasts, video eller genom mer textbaserad och traditionella studier. Det är därför svårt att råda någon som är det bästa gratis online college kurser, eftersom människors intressen kan variera kraftigt. Det är viktigt att påpeka att de flesta av dessa kurser inte kan överföra till verklig akademi tillgodohavanden, och detta kan vara en aspekt som informerar val för vissa.

De flesta högskolor erbjuder idag gratis kurser online college är traditionella och erkända universitet, och det finns några spännande högskolor att välja bland. Alla som någonsin avundats andra sin utbildning vid ett ansett universitet behöver inte längre om de studerar vid MIT eller Berkeley. Dock finns kurser vanligen begränsad till ett fåtal och alla universitet som erbjuder dessa klasser normalt bara har en handfull av dem.

Angående valet är olika, och människor kommer att behöva bestämma var deras intressen ligger. Det finns klasser inom naturvetenskap (fysik, kemi, geovetenskap, geologi, teknik, botanik och biologi) och de inom samhällsvetenskap (psykologi, antropologi och sociologi). Övriga klasser finns i ämnen som arkitektur, konst, historia, litteratur, ekonomi och statsvetenskap. Flera av dessa klasser är inledningen till sin natur, och andra förutsätta vissa kunskaper i ett ämne. De flesta har inte förutsättningar ändå, och många av de klasser inte har formell klassificering heller.

Frågan om klassificering tar upp frågan om college krediter. I de flesta fall gratis online college kurser bedrivs av kärlek till lärande bara. Mycket få av dem kommer att tjäna människor college krediter, även om de inte regelbundet i undervisningen och få graderad för det. Om målet att ta en online-kurs är att ytterligare ett college karriär kan de flesta av dessa klasser inte vara till hjälp. Vissa skolor erbjuder vad som kallas en kredit alternativ, men vid det laget, för människor att få krediter de behöver för att betala för att ha tagit klassen. Ibland kredit är inte bra om online-skolan inte är ackrediterad, heller, men många av dem och ackreditering kan kontrolleras genom att amerikanska Department of Education.

Å andra sidan, en sak som kan vara användbart om gratis kurser online college är att de kan ge människor möjlighet att undersöka en disciplin och avgöra om det är något som de excellerar i, är intresserad av, eller kan förstå. För studenter som bestämmer vad de kan stora i, eller för dem som överväger att gå tillbaka till skolan, en bra inledande högskolenivå klass kan hjälpa eleverna att bestämma vad de skulle vilja göra. Självklart fick fans av lärandet i allmänhet kan älska med en rad olika klasser också, bara för att de kan och inte av någon annan belöning än kunskap.

Det är ganska lätt att hitta olika gratis kurser online college. Sök bara efter den föregående frasen på de flesta sökmotorer. Detta borde öppna en mängd webbplatser som kan ansluta människor till spännande studier snabbt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.